satire komedie

HYPNOSEN

alle leeftijden grof taalgebruik

vr 3 mei 2024
Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen

19:30 - 21:14 uur (geen pauze)

Bestellen

di 7 mei 2024
Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen

17:00 - 18:44 uur (geen pauze)

Bestellen


Hypnosen: Een komische film over pitchen, startups en rookverslaving
André en Vera, een gedreven ondernemersstel, staan op het punt om de wereld te veroveren met hun gloednieuwe app voor vrouwengezondheid. Maar voordat ze hun baanbrekende idee kunnen presenteren aan potentiële investeerders, moeten ze de kunst van het pitchen onder de knie krijgen.

Enter Julian, de charismatische ondernemersgoeroe die startups leert hoe ze hun ideeën op een pakkende en overtuigende manier kunnen presenteren. Onder zijn deskundige begeleiding volgen André en Vera een intensief trainingsprogramma, waarin ze de kneepjes van het vak leren: van het formuleren van een ijzersterke elevator pitch tot het omgaan met kritische vragen.

Een dag voor het trainingsweekend besluit Vera echter om een hypnosesessie te ondergaan om van haar hardnekkige rookverslaving af te komen. De hypnose blijkt echter meer te doen dan alleen haar drang naar nicotine te onderdrukken. Vera's sociale remmingen verdwijnen als sneeuw voor de zon, met hilarische gevolgen.

Tijdens het trainingsweekend, waar de spanning hoog oploopt en de zenuwen gieren, ontspoort de ingestudeerde pitch van André en Vera volledig door Vera's onverwachte openhartigheid en spontane uitspraken. De investeerders, die aanvankelijk sceptisch waren, worden al snel meegesleept door Vera's aanstekelijke enthousiasme en ongeremde eerlijkheid. De presentatie, die compleet anders verloopt dan gepland, blijkt uiteindelijk een onverwacht succes te worden.

Hypnosen is een komische film die je meesleurt in de wondere wereld van startups, pitchen en de onverwachte gevolgen van hypnose. Met een vleugje romantiek en een flinke dosis humor belicht de film de uitdagingen en avonturen die het leven van startende ondernemers met zich meebrengt.

De film is perfect voor iedereen die: Van een goede lach houdt, geïnteresseerd is in de wereld van startups, zich kan identificeren met de uitdagingen van het ondernemerschap. benieuwd is naar de onverwachte gevolgen van hypnose, bekijk de trailer nu en laat je meeslepen door Hypnosen!


Ook interessant voor u: