Dagje uit in IJmuiden en omgeving


Brengt u een bezoek aan uw geliefde Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen dan kunt u er ook direct een compleet dagje uit van maken! De gemeente Velsen, met IJmuiden als kloppend hart, heeft veel meer te bieden dan u denkt. 

Geniet van de rust en het avontuur. Ga naar de brede stranden met volop ruimte voor wind- en watersport. Ontdek Oud-IJmuiden, de haven, landgoederen, ruïnes, recreatiegebied Spaarnwoude of Nationaal Park Zuid-Kennemerland met diverse wandel- en fietsroutes en de grootste zeesluis ter wereld (opening in 2022). Of ga naar het strand en geniet van de zon en de zee.

Meer cultuur in Velsen
Naast uw (film)theater vindt u er musea, meerdere muziekpodia, een rijk verenigingsleven en bruisende evenementen. De culturele instellingen in Velsen zorgen met elkaar voor een gevarieerd aanbod waar jong en oud van kan genieten. Fan van monumentale dorpsgezichten? Neem dan een kijkje in Dorp Velsen, waar een van de oudste kerken van Nederland staat en waar u verdwaalt in de kleine straatjes.

Meer tips over hoe u uw bezoek aan het theater compleet maakt met een dagje uit in Velsen? Bezoek ijmuiden.nl

Ook vindt u op de cultuuragenda van Velsen informatie over wat er allemaal te doen is in Velsen op het gebied van cultuur. 

Veel plezier, ontdek Velsen en tot ziens in ons theater!