Kaartverkoop


Online kaartverkoop
Online toegangskaarten kopen voor theater- en filmvoorstellingen gaat eenvoudig, veilig en snel. Het kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Het is mogelijk zelf plaatsen te selecteren op de zaalplattegrond. Na betaling ontvangt u de e-tickets direct in uw e-mail. Printen van de kaarten is niet nodig, wij scannen de kaarten op uw mobiel of tablet.

Heeft u vragen over de kaartverkoop, neem dan telefonisch contact op via 0900 - 1505 (€ 0,45 pm), dagelijks bereikbaar tussen 11:00 - 20:00 uur, of mail naar info@stadsschouwburgvelsen.nl.

Er is GEEN LIFT in ons gebouw aanwezig. Houd daar rekening mee bij het bestellen van kaarten.

Betalen
Bij het kopen van kaarten kunt u betalen met iDeal of creditcard. Ook is het mogelijk te betalen met tegoed- en cadeaubonnen van Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen. Aan de kassa van de theaterbalie in de schouwburg accepteren we alleen pinbetalingen.

Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen accepteert ook de volgende bonnen en kaarten:
PodiumCadeaukaart, Kunst & Cultuur Cadeaukaart, Nationale Bioscoopbon en de VVV-cadeaukaart.

Servicekosten

Bovenop de kaartprijs van theatervoorstellingen komt € 3,25 servicekosten per transactie. Wilt u de kaarten thuisgestuurd krijgen dan kost dit € 3,65 extra aan verzendkosten. Servicekosten worden ook in rekening gebracht bij het kopen van kaarten via de telefoon of aan de theaterbalie.

Andere rij/stoel kiezen
Mocht u van rij/stoel willen wisselen, neem dan telefonisch contact op via 0900 - 1505 (€ 0,45 pm), dagelijks bereikbaar tussen 11:00 - 20:00 uur of mail naar info@stadsschouwburgvelsen.nl.

Telefonisch kaarten bestellen
Kaarten zijn ook telefonisch te bestellen via 0900 – 1505 (€ 0,45 pm) dagelijks bereikbaar tussen 11:00 - 20:00 uur. Betalen kan met iDeal, creditcard, tegoedbon en cadeaubon van Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen, PodiumCadeaukaart, Kunst & Cultuur Cadeaukaart, Nationale Bioscoopbon en de VVV-cadeaukaart. Na betaling ontvangt u de e-tickets direct in uw e-mail. Printen van de kaarten is niet nodig, wij scannen de kaarten op uw mobiel of tablet.

Kassa (balieverkoop)
Het is ook mogelijk om kaarten bij de theaterbalie in de schouwburg te kopen. De balie is geopend vanaf één uur voor aanvang tot 30 minuten na aanvang voorstelling of film. Betalen kan met pin, creditcard, tegoedbon en cadeaubon van Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen, PodiumCadeaukaart, Kunst & Cultuur Cadeaukaart, Nationale Bioscoopbon en VVV-cadeaukaart. Na betaling krijgt u direct uw kaarten mee naar huis.

Korting voor scholieren, studenten en CJP-leden
Scholieren van het voortgezet onderwijs, studenten van het hoger onderwijs en CJP-pashouders kunnen op de dag van een theatervoorstelling met korting naar binnen. De prijs van € 13,50 is van toepassing op niet-uitverkochte professionele theatervoorstellingen. Films, lokale makers, amateurs én andere verhuringen vallen hierbuiten. Eén kaart per persoon. De korting geldt niet voor kinderen op het basisonderwijs. Kaarten kunnen uitsluitend op de dag van de theatervoorstelling telefonisch (0900-1505) worden gereserveerd. 45 minuten voor aanvang van de theatervoorstelling zijn de kaarten aan de theaterbalie af te halen op vertoon van de (school)pas.

Pas op voor fraudeurs
Er bestaan tegenwoordig veel websites die op grote schaal theaterkaarten opkopen, om deze vervolgens met veel winst door te verkopen. Koop kaarten daarom uitsluitend via de website van de artiest, de locatie of de organisator. Kijk op www.weetwaarjekoopt.nl voor alle officiële verkopers en tips tegen doorverkoop.