Vriend worden


Wij zijn blij dat u ons theater kiest om mooie voorstellingen, concerten en films te zien!

Om ons theater nog toekomstbestendiger te maken bieden wij u de mogelijkhed om Vriend te worden. Als Vriend stimuleert u het culturele klimaat in Velsen. Met uw bijdrage realiseren wij een breder (film, concerten, debat etc.) en meer divers programma afgestemd op uw smaak en interesse. Daarnaast willen wij nog meer betekenen op het gebied van talentontwikkeling en amateurkunst in Velsen.

Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen is in de dynamische regio IJmond, waar natuur mixt met industrie, de gemeenschappelijke basis waarop dromen tot leven en mensen samen komen. Om te genieten van smaakmakende podiumkunsten én film en na afloop in een sfeervolle ambiance nog na te praten.

De schouwburg aan de Groeneweg in IJmuiden is in 1938 geopend als bioscoop, in 1950 verbouwd tot theater en in 2020 keerde de filmfunctie terug als vast onderdeel in de programmering. Het is een van de meest karakteristieke theaters van Nederland. Zowel podiumkunstenaars van nationale en internationale faam als aanstormend talent én het publiek uit de wijde regio roemen deze plek om zijn sfeer, gastvrijheid en programmering. 

Wilt u bijdragen aan het culturele klimaat in Velsen én profiteren van vele voordelen? 
Dit kan al door een jaarlijkse bijdrage van € 25,-, € 50,- of € 100,- tot wederopzegging.

We onderscheiden een aantal vriendschapsniveaus, die gekoppeld zijn aan de typische natuurelementen die zo kenmerkend zijn voor Velsen: lucht, aarde, zee en vuur.

Voorrang bij het bestellen geldt alleen voor theaterkaarten en niet voor filmkaarten. Afhankelijk van de situatie rond Corona en de benodigde maatregelen zullen we aan de uitnodigingen te zijner tijd een creatieve invulling geven binnen de mogelijkheden.

Aanmelden kan eenvoudig via de volgende opties:

Klik hier om u aan te melden als luchtige vriend van €25,- *
Klik hier om u aan te melden als aardige vriend van €50,- * 
Klik hier om u aan te melden als zeewaardige vriend van €100,-* 

* Privacy: wij vinden privacy van onze bezoekers heel belangrijk. Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen houdt zich aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Door Vriend te worden geeft u toestemming uw persoonsgegevens te verwerken en om mails te ontvangen. Denk daarbij aan uitnodigingen, aanbod van de schouwburg, informatie over het aflopen of wijzigingen van de vriendschap of de Nieuwsbrief. 

Vurige Meerjaren Vriendschap
Wilt u de schouwburg voor een langere periode ondersteunen? Dat kan door meer te doneren voor een periode van minimaal 5 jaar. Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen heeft de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit betekent dat het via een schriftelijke overeenkomst mogelijk is giften fiscaal aftrekbaar te maken.

Kiest u voor de Vurige Meerjaren Vriendschap? Mail uw gegevens naar vrienden@stadsschouwburgvelsen.nl, dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.