Zakelijke verhuur


Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen...meer dan een theater
Een unieke locatie voor elk evenement

Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen leent zich uitstekend als decor voor uw vergadering of zakelijke bijeenkomst. De theaterzaal biedt, met ruim 700 stoelen en uitstekende technische faciliteiten, vele mogelijkheden. Bij een bijeenkomst of zakelijk evenement staan deze faciliteiten en onze technische expertise uiteraard tot uw beschikking. Daarnaast beschikt ons theater over een royale foyer op de begane grond en een sfeervolle REX-foyer op de eerste verdieping (geen lift aanwezig). De REX-foyer is bij uitstek geschikt als inspirerende vergaderlocatie of als ambiance voor kleine recepties. De foyers kunnen uiteraard ook in combinatie met elkaar worden gebruikt.

Onze vergaderarrangementen
Om het u makkelijk te maken hebben wij speciale vergaderarrangementen samengesteld. Arrangementen voor een ochtend, middag of een hele dag. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Uiteraard leveren wij graag maatwerk en doen onze uiterste best u van dienst te zijn.

Meer informatie
Wilt u Stadsschouwburg & Filmtheater komen bekijken voor uw event, mail ons dan voor een afspraak. Wij bespreken graag de mogelijkheden en denken met u mee. Welke wensen u ook heeft, ons team van professionals staat voor u klaar. Voor meer info over de mogelijkheden en een afspraak kunt u terecht bij Esther Holtz via verhuur@stadsschouwburgvelsen.nl of tel. 0255 - 546148. Na het ontvangen van uw aanvraag nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.