Wie zijn wij?


Als theater doen wij er alles aan om u een compleet uitje te bezorgen. Wij presenteren een kwalitatief goed, breed, uitdagend en inspirerend theater- en filmprogramma. Daarnaast zijn we een gastvrije en deskundige thuisbasis voor de lokale makers in Velsen. We zijn goed bereikbaar met een eigen bushalte en gratis parkeergelegenheid om de hoek. Rondom evenementen organiseren wij regelmatig aantrekkelijke extra's als inleidingen, meet & greets, lezingen en afterparty's.

Natuurlijk willen wij dat u zich helemaal thuis voelt in ons theater. Dankzij een gastvrije ontvangst, een persoonlijke service, de fijne horecafaciliteiten en comfortabele zaal, die ondanks de capaciteit van ruim 700 zitplaatsen nooit haar intimiteit verliest en voor pubilek en artiesten blijft voelen als een grote sfeervolle huiskamer.

Vooraf, in de pauze en na afloop van de voorstelling of film bent u van harte welkom in onze foyer waar u gezellig iets kunt drinken. De sfeer en het comfort in onze foyers zijn zo ingericht dat zij een plezierige ambiance bieden om ook na de voorstelling of film nog even na te praten.

Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen is een prachtige sterke troef in het theater- én filmaanbod in Velsen en haar regio.

Tot ziens in ons theater!