Wie zijn wij?


Als (film)theater doen wij er alles aan om u een compleet uitje te bezorgen. Met een goede bereikbaarheid, gratis parkeergelegenheid om de hoek, fijne horecafaciliteiten en een prachtig theater- en filmprogramma. Rondom evenementen organiseren wij regelmatig aantrekkelijke extra's als inleidingen, meet & greets, lezingen en afterparty's.

Natuurlijk willen wij dat u zich helemaal thuis voelt in ons theater. Dankzij een gastvrije ontvangst, een persoonlijke service en onze comfortabele zaal, die ondanks de capaciteit van ruim 700 zitplaatsen nooit haar intimiteit verliest en voor artiesten en hun toeschouwers blijft voelen als een grote sfeervolle huiskamer.

Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen is daarmee een prachtige sterke troef in het theater- én filmaanbod in Velsen en haar regio.

Vooraf, in de pauze en na afloop van de voorstelling of film bent u van harte welkom in onze foyer waar u gezellig iets kunt drinken en (na) kunt napraten. Het is niet toegestaan consumpties mee te nemen en/of te nuttigen in de zaal. Het theater opent drie kwartier voor aanvang van de voorstellingen haar deuren voor publiek.

Neem virtueel een kijkje in Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen.

Napraten en nazitten
Uw avond hoeft bij ons echt niet te eindigen meteen na afloop van de voorstelling of film. Wij hebben de sfeer en het comfort in onze foyers juist zó ingericht dat zij een plezierige ambiance bieden om ook na de voorstelling nog even na te praten. Steeds meer bezoekers ontdekken deze mogelijkheid om het bezoek aan het (film)theater langer en leuker te maken. Wij blijven ons best doen om u zoveel mogelijk van dienst te zijn. Eventuele belangstellenden wijzen wij er graag op, dat de REX-foyer op de eerste etage kan worden gebruikt voor besloten groepsontvangsten voor aanvang, in de pauze of na afloop van de voorstelling. Meer informatie: rrijnbergen@stadsschouwburgvelsen.nl