Filmclub Velsen


Filmtheater Velsen heeft een eigen Filmclub en daar kun je lid van worden!

Als Filmclubmember krijg je maandelijks een speciaal geselecteerde voorpremière. Je krijgt de film als eerste te zien, voordat de rest van Nederland deze ziet. Films in de Filmclub zullen uiteenlopen van prijswinnaars tot langverwachte publiekstrekkers, of juweeltjes die we je echt niet willen onthouden.

Onze Filmclub is dé perfecte manier om je onder te dompelen in de wondere wereld van cinema en daarbij ook andere filmliefhebbers te ontmoeten. Bovendien worden alle films van de Filmclub standaard ingeleid door een van onze filmprogrammeurs Alexander Zwart en Hugo Emmerzael. Na afloop kan er verder worden gepraat in de foyer onder het genot van een hapje en een drankje.

De eerste Filmclubdag was op 28 november 2021, gevolgd door zondag 13 februari 2022(uitzondering i.v.m. lockdown). Op de laatste zondagen van de maand, van januari t/m mei, is dan een mooie, speciaal geselecteerde film als exclusieve voorpremière te zien. 

Je betaalt € 75,- per persoon voor 6 Filmclubdagen. Dit is inclusief een hapje en een drankje na afloop. Het lidmaatschap is persoonlijk en stopt automatisch na de laatste Filmclubdag op 29 mei 2022.

Instromen voor dit seizoen is niet meer mogelijk! In juni opent de inschrijving voor seizoen 2022/2023.

ALLE INFORMATIE OVER FILMCLUB VELSEN 2021-2022 OP EEN RIJ:

  • Films die worden geselecteerd voor de Filmclub Velsen zijn altijd voorpremières;

  • Voorafgaand aan elke filmclubdag ontvang je van ons een uitnodiging om je plaats voor die zondag te reserveren;

  • Alle films worden standaard ingeleid door een van de filmprogrammeurs;

  • Het programma begint om 13.00 uur. We vertonen de film zonder pauze. Na afloop is er tijd om na te praten in de foyer;

  • De Filmclubdagen zijn op: 28 november, 13 febrauri, 27 februari, 27 maart, 24 april en 29 mei;

  • Bij opzegging gedurende het seizoen kunnen wij helaas geen geld retourneren;

  • Privacy: wij vinden privacy van onze bezoekers heel belangrijk. Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen houdt zich aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Door lid te worden van Filmclub Velsen geeft u toestemming uw persoonsgegevens te verwerken en om mails te ontvangen. Denk daarbij aan uitnodigingen, aanbod van de schouwburg, informatie over het aflopen of wijzigingen van het lidmaatschap.