Filmclub Velsen


Filmtheater Velsen heeft een eigen Filmclub en daar kun jij lid van worden!

Als Filmclubmember krijg je maandelijks een speciaal geselecteerde voorpremière. Je ziet de film als eerste, voordat de rest van Nederland deze ziet. Films in de Filmclub zullen uiteenlopen van prijswinnaars tot langverwachte publiekstrekkers, of juweeltjes die we je echt niet willen onthouden.

Onze Filmclub is dé perfecte manier om je onder te dompelen in de wondere wereld van cinema en daarbij ook andere filmliefhebbers te ontmoeten. Bovendien worden alle films van de Filmclub standaard ingeleid door een van onze filmprogrammeurs Alexander Zwart en Hugo Emmerzael. Na afloop kan er verder worden gepraat in de foyer onder het genot van een hapje en een drankje.

De Filmclub begint altijd om 14:00 uur. Dit zijn de dagen in 2025: zondag 5 januari 2025, zondag 2 februari 2025, zondag 2 maart 2025, zondag 6 april 2025 en zondag 11 mei 2025.  

Het lidmaatschap is persoonlijk en stopt automatisch na de laatste Filmclubdag op zondag 11 mei 2025.

Wil je lid worden van de Filmclub? Laat via de mail weten dat je komend seizoen lid wilt worden. We houden je dan op de hoogte als het lidmaatschap te koop is!

ALLE INFORMATIE OVER FILMCLUB VELSEN 2025 OP EEN RIJ:

  • Films die worden geselecteerd voor de Filmclub Velsen zijn altijd voorpremières
  • Het lidmaatschap is persoonlijk en stopt automatisch na de laatste Filmclubdag op zondag 11 mei 2024; 
  • Lidmaatschap is persoonsgebonden, maar het ticket niet: kun je een keer niet, dan kan je jouw ticket doorgeven aan iemand anders; 
  • Voorafgaand aan elke filmclubdag ontvang je van ons een herinneringsmail; 
  • Alle films worden standaard ingeleid door een van de filmprogrammeurs;
  • Het programma begint om 14.00 uur. We vertonen de film zonder pauze. Na afloop is er tijd om na te praten in de foyer;
  • De Filmclubdagen zijn op: zondag 5 januari 2025, zondag 2 februari 2025, zondag 2 maart 2025, zondag 6 april 2025 en zondag 11 mei 2025; 
  • Bij opzegging gedurende het seizoen kunnen wij helaas geen geld retourneren;
  • Privacy: wij vinden privacy van onze bezoekers heel belangrijk. Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen houdt zich aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Door lid te worden van Filmclub Velsen geeft u toestemming uw persoonsgegevens te verwerken en om mails te ontvangen. Denk daarbij aan uitnodigingen, aanbod van de schouwburg, informatie over het aflopen of wijzigingen van het lidmaatschap.
  • Voor de Filmclub zijn geen losse kaarten per vertoning te koop.