Filmclub Velsen


Filmtheater Velsen heeft een eigen Filmclub en daar kan je nu nog lid van worden!

Als Filmclubmember krijg je maandelijks een speciaal geselecteerde voorpremière. Je krijgt de film als eerste te zien, voordat de rest van Nederland deze ziet. Films in de Filmclub zullen uiteenlopen van prijswinnaars tot langverwachte publiekstrekkers, of juweeltjes die we je echt niet willen onthouden.

Onze Filmclub is dé perfecte manier om je onder te dompelen in de wondere wereld van cinema en daarbij ook andere filmliefhebbers te ontmoeten. Bovendien worden alle films van de Filmclub standaard ingeleid door een van onze filmprogrammeurs Alexander Zwart en Hugo Emmerzael. Na afloop kan er verder worden gepraat in de foyer onder het genot van een hapje of een drankje.

De eerste Filmclubdag was op 28 november. De eerstvolgende Filmclubdag is op zondag 30 januari. Op de vijf laatste zondagen van de maand, van januari t/m mei, is dan om 14.00 een mooie, speciaal geselecteerde film als exclusieve voorpremière te zien. 

Instromen is nog mogelijk! U betaald nu € 65,- per persoon, inclusief een koffie, thee of fris en een versnapering (lidmaatschap is persoonlijk en stopt automatisch na vijf Filmclubdagen in 2022). U kunt nog vijf Filmclubdagen bezoeken.

Ook lid worden? Sluit nu een abonnement af, daarna is het weer wachten tot volgend jaar na de zomer.

Meld je aan via deze link. 

ALLE INFORMATIE OVER FILMCLUB VELSEN 2021-2022 OP EEN RIJ:

  • Films die geselecteerd worden voor de Filmclub Velsen zijn altijd voorpremières;

  • Voorafgaand aan elke filmclubdag ontvang je van ons een uitnodiging om je plaats voor die zondag te reserveren;

  • Alle films worden standaard ingeleid door een van de filmprogrammeurs;

  • Je kan nu nog lid worden en € 65- voor vijf Filmclubdagen direct betalen via deze aanmeldlink (Normale prijs: €75,- voor zes filmclubdagen)

  • Het programma begint om 14.00 uur. We vertonen de film zonder pauze. Na afloop is er tijd om na te praten in de foyer;

  • Bij opzegging gedurende het seizoen kunnen wij helaas geen geld retourneren;

  • Privacy: wij vinden privacy van onze bezoekers heel belangrijk. Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen houdt zich aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Door lid te worden van Filmclub Velsen geeft u toestemming uw persoonsgegevens te verwerken en om mails te ontvangen. Denk daarbij aan uitnodigingen, aanbod van de schouwburg, informatie over het aflopen of wijzigingen van het lidmaatschap.