Disclaimer


Stadsschouwburg Velsen stelt deze website met zorg samen en streeft ernaar dat alle informatie op de website juist en volledig is. Onvolkomenheden, als gevolg van menselijke vergissingen of technische storingen, kunnen echter voorkomen, waardoor Stadsschouwburg Velsen de juistheid en volledigheid van de getoonde gegevens als data, beschikbaarheid en prijsinformatie niet kan garanderen. Daarbij kan informatie op deze site voorlopig en onder voorbehoud zijn. Wijzigingen zijn voorbehouden, aan de site kunnen geen rechten ontleend worden.

Functioneren van deze website

Stadsschouwburg Velsen stelt alles in het werk om deze website goed te laten functioneren en permanent toegankelijk te houden. Hierbij spelen veel factoren voor Stadsschouwburg Velsen een belangrijke rol, waaronder de afhankelijkheid van externe partijen. Als gevolg hiervan kunnen wij niet garanderen dat de website te allen tijde toegankelijk is of naar behoren functioneert. Stadsschouwburg Velsen vraagt uw begrip hiervoor en wijst u erop dat wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor enige schade als gevolg van het verminderd of tijdelijk niet functioneren van de website.

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. Stadsschouwburg Velsen geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op geen enkele wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze websites.

Copyright

Niets uit de tekst of grafische voorstellingen op deze website mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Stadsschouwburg Velsen worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt in enige vorm of op enige wijze, waarbij de oorspronkelijke doelstelling of context schade wordt aangedaan.

Privacy

Bekijk hier ons privacybeleid.