cabaret special

Brigitte Kaandorp - Uitzwaaien


vr 26 juli 2024
Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen

20:15 - 21:45 uur (geen pauze)

Wachtlijst

zo 28 juli 2024
Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen

14:30 - 16:00 uur (geen pauze)

Wachtlijst


Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen wordt omgetoverd tot een prachtig cultuurpaleis. Daarom gaan we tijdelijk verhuizen.

Op 28 juli is het zo ver, dan vindt de laatste voorstelling plaats in de schouwburg zoals die er  nu uitziet. We willen van deze enigszins weemoedige gebeurtenis een feestelijk uitzwaaimoment maken. En wie kan dat beter dan de Koningin van het Nederlands Cabaret? Wie weet weemoed en feest beter te combineren dan onze eigen Parel van IJmuiden, de Diamant van Kennemerland? Precies.

Brigitte Kaandorp doet in onze finaleweek het ‘licht uit’ en wuift u na met een speciale voorstelling, zoals alleen Brigitte dat kan. Geniet van een muzikale show waarin haar IJmuidense levensliederen én het IJmuidense volkslied niet zullen ontbreken.

En net zoals de lichtjes aan de overkant van het Noordzeekanaal, zal het theaterlicht in Velsen niet écht doven. Wij zien u graag terug in onze tijdelijke theaterlocatie!

Programma finaleweek LICHT UIT LICHT AAN - van 21 tot en met 28 juli
Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen luidt het laatste seizoen voor de verbouwing uit met een feestelijke finaleweek. Onder de titel LICHT UIT LICHT AAN worden diverse voorstellingen gepresenteerd. Hiermee krijgt een groot publiek de gelegenheid om afscheid te nemen van het theatergebouw in de huidige vorm. Bekijk hier het volledige programma van de finaleweek >>

 Let op: voor deze voorstelling kunt u maximaal 2 kaarten per order bestellen.


Ook interessant voor u: