BONTE AVOND

voor en door lokale Velsense makers


za 27 juli 2024
Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen

20:15 uur (geen pauze)

Bestellen


Het theaterfeest voor en door de lokale Velsense theatermakers. Samen halen we herinneringen op waarbij korte optredens worden geprogrammeerd. De Bonte Avond wordt gepresenteerd door een zeer succesvolle ariest uit de regio, die we later aankondigen. Het programma wordt aangevuld met meezingers voor de hele zaal o.l.v. Bas Jongsma en aan het eind van de avond nemen we met z’n allen een meerstemmig nummer op.

De eerste twee deelnemende lokale makers die we bekend maken zijn:
Operakoor Bel Canto
AHA Productions

Aanmelden Bonte Avond
Iedereen is uitgenodigd om deel te nemen aan dit culturele hoogtepunt op zaterdag 27 juli aanvang 20:15. We vieren samen het afscheid en een gloednieuw avontuur. Inmiddels hebben wij voldoende aanmeldingen voor de bonte avond, maar als u zich nog niet heeft aangemeld kan dat nog steeds. Voor meer informatie over het aanmeldingsproces en eventuele vragen kunt u een e-mail sturen naar verhuur@stadsschouwburgvelsen.nl.

Programma finaleweek LICHT UIT LICHT AAN - van 21 tot en met 28 juli
Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen luidt het laatste seizoen voor de verbouwing uit met een feestelijke finaleweek. Onder de titel LICHT UIT LICHT AAN worden diverse voorstellingen gepresenteerd. Hiermee krijgt een groot publiek de gelegenheid om afscheid te nemen van het theatergebouw in de huidige vorm. Bekijk hier het volledige programma van de finaleweek >>

 


Ook interessant voor u: