Expositie: Tanja Koelemij


Kunstenaar Tanja Koelemij toont haar werk 'Bloemetjes en Afkomst' in de wisselende expositie ‘In de Schijnwerpers’ van Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen in samenwerking met Beeldend Kunstenaars Velsen

"Deze expositie toont mijn vertaling van bloemstillevens uit de 17e eeuw. Ik ben geïnspireerd door de bloemen uit de schilderijen van die tijd. Ze zijn gemixt op mijn manier van schilderen waarbij ik gekeken heb naar de asymmetrische en organische opstelling van de bloemstukken. De combinatie met Delfts blauw gebruik ik om ons collectief verleden uit te drukken"

Het werk van Tanja Koelemij is tot eind dit seizoen te zien in de Stadsschouwburg aan de Groeneweg 71 te IJmuiden. De expositie is te bezoeken vanaf een half uur voor aanvang van het theater- en filmprogramma in de schouwburg. 

Over de expositie 'In de schijnwerpers'
Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen plaatst niet alleen artiesten op het podium, maar biedt ook lokale beeldende kunstenaars een platform voor hun werk. Bezoekers kunnen op deze manier genieten van beeldende kunst en de kunstenaar persoonlijk ontmoeten. “In de schijnwerpers”, elke drie maanden vernieuwd, komt tot stand in samenwerking met Beeldend Kunstenaars Velsen.

De Expositie wordt op zaterdag 23 maart om 14:30 uur geopend in de foyer van de Schouwburg.