Start kaartverkoop theaterseizoen 22/23


Achter de schermen wordt druk gewerkt aan de lancering van het programma van het nieuwe theatersezoen 2022-2023. Het is bijna zover. We kijken er naar uit!

Benieuwd naar het theaterprogramma van seizoen 22/23? Goed nieuws! Donderdag 26 mei staat om 10.00 het hele theaterseizoen online en kunt u op deze website zien welke artieten en gezelschappen naar Velsen komen. In deze periode verspreiden we ook de gloednieuwe theaterseizoenskrant in heel Velsen via de Jutter | Hofgeest en treft deze gegarandeerd ook uw brievenbus. Zo ontvangt u dus een mooi overzicht van het totale programma online èn op papier. 

Belangrijkste data voor de start kaartverkoop op een rij: 
Vr 3 juni 12.00 uur | start kaartverkoop Vrienden
Wo 8 juni 12.00 uur | start kaartverkoop Velsen
Vr 10 juni 12.00 uur | start vrije verkoop 

Wilt u voorrang op de kaartverkoop?
Word dan nu Vriend! Vrienden hebben voorrang op de kaartverkoop en ontvangen altijd goede plekken. Wilt u ook gebruik maken van dit voordeel? Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Programmakrant in plaats van seizoensbrochure
Voor komend seizoen maken we een programmakrant met een beknopt overzicht van alle voorstellingen. Bent u afgelopen seizoen(en) regelmatig bij ons te gast geweest? Dan is de kans groot dat u de programmagids rond 8 juni per post ontvangt. Niet ontvangen? Vanaf 27 mei is deze ook in ons theater af te halen.