Start kaartverkoop theaterseizoen 22/23


Het is zover. Het volledige programma van het nieuwe theatersezoen 2022-2023 staat online en is in de verkoop!

Al twee seizoenen achtereen hebben we u niet in ons theater kunnen ontvangen. Maar vanaf dit voorjaar is alles gelukkig weer anders. Eindelijk konden we weer mooie plannen maken.
Resultaat: een aantrekkelijk en gevarieerd programma. 

We kijken er naar uit. Net als veel theatermakers. Ons theater leeft weer. Daar gaan o.a. Youp van ’t Hek, Lenette van Dongen, Theo Maassen, Brigitte Kaandorp, Ronald Goedemondt, Bert Visscher, De Nederlandse Reisopera en Het Nationale Theater voor zorgen.

In deze periode verspreiden we ook de gloednieuwe theaterseizoenskrant in heel Velsen via de Jutter | Hofgeest en treft deze gegarandeerd ook uw brievenbus. Zo ontvangt u dus een mooi overzicht van het totale programma online èn op papier. 

Belangrijkste data voor de start kaartverkoop op een rij: 
Vr 3 juni 12.00 uur | start kaartverkoop Vrienden
Wo 8 juni 12.00 uur | start kaartverkoop Velsenaren
Vr 10 juni 12.00 uur | start vrije verkoop 

Wilt u voorrang op de kaartverkoop?
Word dan nu Vriend! Vrienden hebben voorrang op de kaartverkoop en ontvangen altijd goede plekken. Wilt u ook gebruik maken van dit voordeel? Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Hoe kunt u kaarten bestellen?
Vr 3 juni 12.00 uur | start kaartverkoop Vrienden | via deze link
Wo 8 juni 12.00 uur | start kaartverkoop Velsenaren | via de website, aan de hand van uw postcode
Vr 10 juni 12.00 uur | start vrije verkoop | via de website
Of telefonisch (tel. 0900-1505, ma t/m zo. 11.00 - 20.00 uur, € 0,45 p/m) of via de theaterbalie(pin-only). De theaterbalie is op 3, 8 en 10 juni speciaal geopend van 12.00-14.00 uur. Bestellen via dit bestelformulier is uiteraard ook mogelijk.

Theaterseizoenskrant in plaats van theatergids
Voor komend seizoen maken we een theaterseizoenskrant met een beknopt overzicht van alle voorstellingen. Bent u afgelopen seizoen(en) regelmatig bij ons te gast geweest en zijn uw adresgegevens bij ons bekend? Dan is de kans groot dat de krant uiterlijk 9 juni kosteloos op uw deurmat valt. Niet ontvangen? Vanaf 27 mei is de krant ook in ons theater af te halen. Of bekijk de krant online.

Vragen?
Vragen over het theaterseizoen, mail naar info@stadsschouwburgvelsen.nl

Ontvang het laatste nieuws
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van alle actuele informatie vanuit het theater? Weten wanneer er nieuwe voorstellingen worden bijgeboekt? Meldt u zich dan nu aan voor onze nieuwsbrief en mis niets!