Kaartverkoop gestart!


Bekijk onze mooie mix van gevestigde namen en aanstormende talenten voor het nieuwe theaterseizoen 2021 - 2022 op deze website.

Onder bekende namen presenteren we favorieten als Pieter Derks, Plien & Bianca, Rundfunk, Yentl en de Boer, Richard Groenendijk, Simone Kleinsma en Veldhuis & Kemper. Ook vooraanstaande gezelschappen als Orkater, Het Nationale Theater en De Nederlandse Reisopera strijken neer in Velsen. Net als veelbelovende jonge talenten als Steef de Jong, Zoutmus, Kiki Schippers, het duo Vlamousse en Rayen Panday.

Bent u een toneelliefhebber dan kunt u uw hart ophalen aan eredivisietoneel van topacteurs als Huub Stapel, Carine Crutzen, Trudy Labij, Willeke van Ammelrooij en het koningskoppel Anne Wil Blankers en Hans Croiset. Als grote reizende musical meert de Broadwaymusical ‘Titanic’ aan in een Nederlandse versie met o.a. Mariska van Kolck en René van Kooten. In de categorie theaterspecials presenteren we o.a. de afscheidsvoorstellingen van Hans Dorrestijn en het Groot Niet Te Vermijden én het blikvangende dansspektakel rondom de internationaal vermaarde Nederlandse primaballerina Igoné de Jongh.

Wij wensen u een mooi nieuw theaterseizoen en tot ziens in ons theater in Velsen!