Word nu lid van Filmclub Velsen


Filmtheater Velsen heeft een eigen Filmclub en daar kun jij lid van worden!

Als Filmclubmember krijg je maandelijks een speciaal geselecteerde voorpremière. Je ziet de film als eerste, voordat de rest van Nederland deze ziet. Films in de Filmclub zullen uiteenlopen van prijswinnaars tot langverwachte publiekstrekkers, of juweeltjes die we je echt niet willen onthouden.

Onze Filmclub is dé perfecte manier om je onder te dompelen in de wondere wereld van cinema en daarbij ook andere filmliefhebbers te ontmoeten. Bovendien worden alle films van de Filmclub standaard ingeleid door een van onze filmprogrammeurs Alexander Zwart en Hugo Emmerzael. Na afloop kan er verder worden gepraat in de foyer onder het genot van een hapje en een drankje.

De Filmclubdagen in seizoen 2023-2024 zijn op zondag 24 september 2023, zondag 5 november 2023, zondag 3 december 2023, zondag 7 januari 2024, zondag 4 februari 2024, zondag 3 maart 2024 en zondag 14 april 2024. 

Je betaalt € 85,- per persoon voor 7 Filmclubdagen. Dit is inclusief een hapje en een drankje na afloop. Het lidmaatschap is persoonlijk en stopt automatisch na de laatste Filmclubdag op zondag 14 april 2023. 

Twijfel je wellicht omdat je een Cineville-abonnement hebt? Dan hebben we een mooie verrassing voor je. Ook met je Cineville-kaart steun je ons theater, dus voor een korting van maar liefst €12,50 kan jij voordelig lid worden. Je betaalt dan €72,50 voor een jaarlidmaatschap. Zo zie ook jij als Cineville-lid de mooiste en beste films nog voor ze in welk Cineville-theater dan ook zijn te zien.

LID WORDEN? KLIK HIERALLE INFORMATIE OVER FILMCLUB VELSEN 2023-2024 OP EEN RIJ:

  • Films die worden geselecteerd voor de Filmclub Velsen zijn altijd voorpremières
  • Het lidmaatschap is persoonlijk en stopt automatisch na de laatste Filmclubdag op zondag 14 april 2023.
  • Lidmaatschap is persoonsgebonden, maar het ticket niet: kun je een keer niet, dan kan je jouw ticket doorgeven aan iemand anders.
  • Voorafgaand aan elke filmclubdag ontvang je van ons een uitnodiging om je plaats voor die zondag te reserveren;
  • Alle films worden standaard ingeleid door een van de filmprogrammeurs;
  • Het programma begint om 14.00 uur. We vertonen de film zonder pauze. Na afloop is er tijd om na te praten in de foyer;
  • De Filmclubdagen zijn op: zondag 24 september 2023, zondag 5 november 2023, zondag 3 december 2023, zondag 7 januari 2024, zondag 4 februari 2024, zondag 3 maart 2024 en zondag 14 april 2024
  • Bij opzegging gedurende het seizoen kunnen wij helaas geen geld retourneren;
  • Privacy: wij vinden privacy van onze bezoekers heel belangrijk. Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen houdt zich aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Door lid te worden van Filmclub Velsen geeft u toestemming uw persoonsgegevens te verwerken en om mails te ontvangen. Denk daarbij aan uitnodigingen, aanbod van de schouwburg, informatie over het aflopen of wijzigingen van het lidmaatschap.
  • Voor de Filmclub zijn geen losse kaarten per vertoning te koop.