Word nu lid van Filmclub Velsen


Filmtheater Velsen heeft een eigen Filmclub en daar kan jij lid van worden!

Als Filmclubmember krijg je maandelijks een speciaal geselecteerde voorpremière. Je krijgt de film als eerste te zien, voordat de rest van Nederland deze ziet. Films in de Filmclub zullen uiteenlopen van prijswinnaars tot langverwachte publiekstrekkers, of juweeltjes die we je echt niet willen onthouden.

Onze Filmclub is dé perfecte manier om je onder te dompelen in de wondere wereld van cinema en daarbij ook andere filmliefhebbers te ontmoeten. Bovendien worden alle films van de Filmclub standaard ingeleid door een van onze filmprogrammeurs Alexander Zwart en Hugo Emmerzael.

Filmclub Velsen 2021/2022 vindt altijd plaats op de laatste zondag van de maand. De eerste Filmclub is op zondag 28 november en start om 14.00 uur. In totaal heten wij je dit seizoen op zes Filmclubdagen welkom: in november, januari, februari, maart, april en mei. Het lidmaatschap is
€ 75,- per persoon per jaar, inclusief een koffie, thee of fris en een versnapering. (lidmaatschap is persoonlijk en stopt automatisch na zes Filmclubdagen).

We ontmoeten je graag in Filmclub Velsen.

Lid worden? Sluit nu een abonnement voor dit seizoen af, daarna is het weer wachten tot volgend jaar na de zomer.

Meld je aan via deze link.


ALLE INFORMATIE OVER FILMCLUB VELSEN 2021 OP EEN RIJ:

  • Films die geselecteerd worden voor de Filmclub Velsen zijn altijd voorpremières;
  • Voorafgaand aan elke filmclubdag ontvang je van ons een uitnodiging om je plaats voor die zondag te reserveren;
  • Alle films worden standaard ingeleid door een van de filmprogrammeurs;
  • Je kan lid worden en het abonnementsgeld van € 75,- voor de filmclub direct betalen via deze aanmeldlink;
  • Het programma begint om 14.00 uur. We vertonen de film zonder pauze. Na afloop is er tijd om na te praten in de foyer;
  • Bij opzegging gedurende het seizoen kunnen wij helaas geen geld retourneren;
  • Privacy: wij vinden privacy van onze bezoekers heel belangrijk. Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen houdt zich aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Door lid te worden van Filmclub Velsen geeft u toestemming uw persoonsgegevens te verwerken en om mails te ontvangen. Denk daarbij aan uitnodigingen, aanbod van de schouwburg, informatie over het aflopen of wijzigingen van het lidmaatschap.