Dune: Part Two komt naar Velsen

Grote Oscarwinnaar Dune komt met vervolg naar Velsen!


Dune: Part Two. Vanaf 1 april te zien in Filmtheater Velsen.

De onderscheiden regisseur Denis Villeneuve gaat in Dune: Part Two verder met zijn versie van Frank Herberts beroemde boek Dune, met dit keer een nog grotere internationale sterrencast.

Deze film is het langverwachte vervolg op Dune uit 2021 die zes Academy Awards won. In dit spectaculaire tweede deel zijn zowel oude als nieuwe sterren te zien, onder wie de voor een Oscar genomineerde Timothée Chalamet (Wonka, Call Me by Your Name), Zendaya (Spider-Man: No Way Home, Malcolm & Marie, Euphoria) en Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Dead Reckoning). 

Dit vervolg op Dune verkent de mythische reis van Paul Atreides wanneer hij zich verenigt met Chani en de Fremen terwijl hij zijn wraak plant tegen de samenzweerders die zijn familie hebben vernietigd. Geconfronteerd met een keuze tussen de liefde van zijn leven en het lot van het bekende universum, probeert hij een verschrikkelijke toekomst te voorkomen die alleen hij kan voorspellen.

"Geen bioscoopdoek lijkt groot genoeg voor de overtreffende trappen in Dune" - De Volkskrant ★★★★

"In 2022 won Dune Oscars voor: best sound, best original score, best film editing, best cinematography, best production design en best visual effects. Een film die je volgens ons echt niet mag missen!"

Voor de echte fans! Beleef een ware Dune Marathon en ga naar Dune 1 èn 2. 

Dune: Part One en Dune: Part Two zijn op maandag 1 en zaterdag 6 april te zien.
Ticketprijs €12,50. Dune Marathon: Dune 1&2: €20,-

BESTEL HIER JE KAARTEN VOOR DUNE: PART ONE >>

BESTEL HIER JE KAARTEN VOOR DUNE: PART TWO >>

BESTEL HIER JE KAARTEN VOOR DUNE MARATHON: DUNE 1 & 2 >>