IDFA-HOOGTEPUNTEN IN VELSEN TE ZIEN


Op zondag 18 februari kunt u weer bij ons terecht voor Best of IDFA on Tour 2024. Wat kunt u verwachten? Vier prijswinnende films die door de jury’s van IDFA 2023 zijn bekroond om hun uitmuntendheid, omdat ze urgente verhalen vertellen of omdat ze u op een bijzondere manier raken. Kijk hieronder voor het gehele aanbod, het dagprogramma, de omschrijvingen per documentaire, lunchmogelijkheid en tarieven.

Dagprogramma:
In dit marathon-programma zijn drie langere documentaires en een korte documentaire opgenomen. Na de eerste documentaire is er een langere lunchpauze, hiervoor kunt u ook gebruik maken van ons lunch-aanbod. Totale lengte incl. pauzes is 324 minuten.

10:30 uur: Life is Beautiful

12:00 uur: lunchpauze

12:45 uur: Sister of Mine en aansluitend 1489

14:30 uur: pauze

14:50 uur: Queendom

16:30 uur: einde

Klik hier voor meer informatie over de geselecteerde films en tickets.

Lunch:

Maak uw documentaire-marathon compleet en boek alvast uw lunch voor tussen de films. We bieden voor €14,50 een geheel vegetarische lunch aan met een klein tomatensoepje, een wrap met brie en een snede met caprese. Tijdens het afrekenen van Best of IDFA on Tour is er een optie om deze lunch bij te boeken en te betalen. Wij zorgen er dan voor dat er in de eerste pauze een voldoende vullende lunch klaar staat. Reserveren kan tot zaterdag 17 februari 10:30 uur. Eventuele allergieën kunt u doorgeven via info@stadsschouwburgvelsen.nl 


Cineville en VriendenLoterij:
Kaarten zijn alleen verkrijgbaar voor het gehele programma, het is niet mogelijk kaarten te kopen voor losse films. Op vertoon van VriendenLoterij VIP kost een kaart slechts €23,00 (maximaal 2 personen per pas). Cinevillepashouders kunnen kaarten reserveren op dezelfde manier als iedere andere film.