Verhuur


Stadsschouwburg Velsen...meer dan een theater
Een unieke locatie voor elk evenement

De Stadsschouwburg Velsen leent zich uitstekend als decor voor uw vergadering of zakelijke bijeenkomst. De theaterzaal biedt, met ruim 700 stoelen en uitstekende technische faciliteiten, vele mogelijkheden. Bij een bijeenkomst of zakelijk evenement staan deze faciliteiten en onze technische expertise uiteraard tot uw beschikking. Daarnaast beschikt ons theater over een royale foyer op de begane grond en een sfeervolle REXfoyer op de eerste verdieping (geen lift aanwezig). De REXfoyer is bij uitstek geschikt als inspirerende vergaderlocatie of als ambiance voor kleine recepties. De foyers kunnen uiteraard ook in combinatie met elkaar worden gebruikt.

Onze vergaderarrangementen
Om het u makkelijk te maken hebben wij speciale vergaderarrangementen samengesteld. Arrangementen voor een ochtend, middag of een hele dag. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Wij leveren graag maatwerk en doen onze uiterste best om u ook met uw speciale wensen van dienst te zijn.

Meer informatie
Heeft u interesse om onze theaterzaal of een van onze foyers te huren? Neem dan contact op met Pauline Veenstra via verhuur@stadsschouwburgvelsen.nl of tel. 0255 - 546148.
Wij nemen na het ontvangen van uw aanvraag zo spoedig mogelijk contact met u op.