Medewerker administratie


Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen is de belangrijkste culturele instelling in de gemeente Velsen. Een gerenommeerd theater dat inmiddels 80 jaar bestaat en een regiofunctie vervult. Een plek met een bijzondere zaal met 700 stoelen waar bekende professionele artiesten graag optreden. De theaterprogrammering is breed en varieert van musical tot toneel en dans en van cabaret tot muziek. Naast het professionele aanbod is het theater de thuishaven voor veel lokale amateurtheatermakers en biedt de locatie onderdak voor maatschappelijke evenementen. Tijdens de coronaperiode is het theater met de financiële hulp van meer dan 2200 Velsenaren ook een professioneel filmtheater geworden.

In de komende jaren zal het theater de transitie maken naar een groot cultuurgebouw (REX Cultuur Dok) door uitbreiding met een kleine multifunctionele zaal, filmzalen, oefenstudio’s en horeca. Om dit mogelijk te maken is uitbreiding van het team nodig. In de komende twee jaar zal de huidige kleine organisatie moeten groeien en verder professionaliseren.

Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen is daarom op korte termijn op zoek naar een:

Medewerker administratie (24 UUR)
 

Wat ga je doen?

Als medewerker administratie ben je verantwoordelijk voor het controleren van de financiële administratie in Exact Online. Het afhandelen en correct laten inboeken van facturen als ook het financieel afhandelen van voorstellingen en verhuringen aan externe partijen. Je stelt periodieke rapportages op voor de directie. Je begeleidt het proces van de jaarrekening en de accountantscontroles.

Je zorgt voor het aanleveren van, en de controle op, de mutaties in de salarisadministratie, die door een extern salarisadministratiekantoor wordt uitgevoerd.

Je zorgt dat de werkprocessen (financieel, administratief, ICT, verhuurbeleid) van verschillende afdelingen (verhuur, horeca, productie) goed op elkaar aansluiten. Je adviseert en organiseert en zorgt dat de planningssoftware op de juiste manier gebruikt en bijgehouden wordt.

Je verzorgt betalingen en geeft gevraagd en ongevraagd advies over administratie vraagstukken en werkt nauw samen met de directie assistent.


Profiel:

  • Afgeronde opleiding op MBO/Hbo-niveau, bijvoorbeeld SPD
  • Ervaring met Exact Online is een pré
  • Hands-on, accuraat, efficiënt en oplossingsgericht
  • Goede communicatieve vaardigheden


Wij bieden:

Een veelzijdige en uitdagende rol in een organisatie die in de komende jaren flink gaat uitbreiden en veranderen. Je werkt zelfstandig, maar altijd in samenwerking met een enthousiast team.

De functie is per direct beschikbaar. Het is gebruikelijk te starten met een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met de intentie deze om te zetten in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Salariëring volgens de CAO Nederlandse Podia.


Reageren?

Als je interesse hebt in deze functie, solliciteer dan met motivatie en cv via vacature@stadsschouwburgvelsen.nl vóór 24 november.

Voor informatie kun je contact opnemen met Marnix Zuidema, Hoofd bedrijfsvoering, mzuidema@stadsschouwburgvelsen.nl, 06-51759464.