Hospitality medewerker


Functie: Hospitality medewerker
Part-time - Oproep
 
Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Dan is de Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen de plek om te solliciteren! Of je nu een drankje inschenkt, tickets controleert of verkoopt: jouw gastvrijheid en enthousiasme is overal merkbaar.
 
De Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen biedt zowel film als theater aan.
De weekenden, vakanties en avonden zijn dé momenten waarop wij jouw hulp nodig hebben om elke bezoeker die intense film- en theaterervaring te bieden. Het is daarom belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent.
 
Als hospitality medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt van onze gasten. Primair word je ingezet in de horeca. Daarbij gaat het om uitgifte van hapjes en drankjes. In de zomer loop je te shinen op ons terras. Maar ook een film- of theaterticket verkopen hoort bij jouw taken. Je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken. Ook ben je sociaal, hulpvaardig en beschik je over goede communicatieve vaardigheden.
 
Wij bieden jou een dienstverband op oproepbasis in een team met gezellige collega’s. Leuke personeelskortingen en flexibele werktijden. Het bij de functie behorende salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring volgens de podium CAO.
 
Wij vragen om beschikbaarheid zowel doordeweeks, in het weekend en ’s avonds.
Solliciteren kan vanaf 18 jaar.
 
Ben je enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar: vacature@stadsschouwburgvelsen.nl 
t.a.v. Dhr. R.V. Rijnbergen