Hospitality medewerker


Functie: Hospitality medewerker
Part-time – Oproep - 18+
Vanaf september 2023

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? En ben je vanaf september beschikbaar? Dan is Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen de plek om te solliciteren! Of je nu een drankje inschenkt of in de garderobe staat: jouw gastvrijheid en enthousiasme is overal merkbaar.

Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen biedt zowel theater als film aan. De weekenden, vakanties en avonden doordeweeks zijn dé momenten waarop wij jouw hulp nodig hebben om elke bezoeker een mooie film- en theaterervaring te bieden. Het is daarom belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent.

Als hospitality medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt van onze gasten. Je wordt vooral ingezet in de horeca. Daarbij gaat het om uitgifte van hapjes en drankjes. Je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken. Ook ben je sociaal, hulpvaardig en beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Wij bieden jou een dienstverband op oproepbasis in een team met gezellige collega’s, leuke personeelskortingen en flexibele werktijden. Het salaris wat je gaat verdienen is afhankelijk van leeftijd en ervaring volgens de podium CAO.


Solliciteren kan vanaf 18 jaar

Ben je enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar: vacature@stadsschouwburgvelsen.nl
t.a.v. Richel Rijnbergen