Vacature Administrateur


Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen is de belangrijkste culturele instelling in de gemeente Velsen. Een gerenommeerd theater dat inmiddels 80 jaar bestaat en een regiofunctie vervult. Een plek met een bijzondere zaal met 700 stoelen waar bekende professionele artiesten graag optreden. De theaterprogrammering is breed en varieert van musical tot toneel en dans en van cabaret tot muziek. Naast het professionele aanbod is het theater de thuishaven voor veel lokale amateurtheatermakers en biedt de locatie onderdak voor maatschappelijke evenementen. Tijdens de coronaperiode is het theater met de  financiële hulp van meer dan 2200 Velsenaren ook een professioneel filmtheater geworden.
 
In de komende jaren zal het theater de transitie maken naar een groot cultuurgebouw (REX Cultuur Dok) door uitbreiding met een kleine multifunctionele zaal, filmzalen, oefenstudio’s en horeca. Om dit mogelijk te maken is uitbreiding van het team nodig. In de komende twee jaar zal de huidige kleine organisatie moeten groeien en verder professionaliseren.
Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen is daarom op korte termijn op zoek naar een:
 
Administrateur 0,4 -0,8 fte*
 
Wat ga je doen?
Als administrateur ben je verantwoordelijk voor het hands-on uitvoeren van de financiële administratie in Exact Online. Zowel inboeken van facturen als financieel afhandelen van voorstellingen en verhuringen aan externe partijen. Je stelt periodieke rapportages op voor de directie. Je draagt zorg voor het opstellen en indienen van BTW-kwartaalaangiften, en de voorbereiding van de jaarrekening en de accountantscontroles.
Je zorgt voor het aanleveren van, en de controle op de mutaties in de salarisadministratie, welke door een extern salarisadministratiekantoor wordt uitgevoerd.
Daarnaast ben je operationeel verantwoordelijk voor het applicatiebeheer TicketMatic (TM), en dagelijks contact voor de Nationale Theaterkassa (NTK) en TicketMatic. Je zorgt voor de juiste configuratie van TicketMatic (inrichting van het systeem). Je draagt er zorg voor dat voldoende medewerkers getraind zijn in het kaartverkoopsysteem. Doet zelf ook balieverkoop indien nodig. Je bent verantwoordelijk voor de juiste administratieve afhandeling van de ticketing  en voor de aanlevering van managementrapportages inzake verkoop en zaalbezetting.
 
*De functie is als geheel beschikbaar, maar ook te verdelen in twee aparte functies.
 
Profiel
·        Afgeronde opleiding op HBO/HEAO-niveau, bijvoorbeeld SPD
·        Ruime ervaring met Exact Online en Excel
·        Hands-on, accuraat, efficiënt en oplossingsgericht
·        Uitstekende communicatieve vaardigheden
·        Flexibel
·        Ervaring in de culturele sector is een pré
·        Ervaring met een kaartverkoopsysteem, liefst TicketMatic, een pré
 
Wij bieden:
Een veelzijdige en uitdagende rol in een organisatie die in de komende jaren flink gaat uitbreiden en veranderen. Je werkt zelfstandig, maar altijd in samenwerking met een bevlogen team. .
De functie is per direct beschikbaar. Het is gebruikelijk te starten met een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met de intentie deze om te zetten in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
Salariëring volgens de CAO Nederlandse Podia.
 
Als je interesse hebt in deze functie, solliciteer dan met motivatie en cv via vacature@stadsschouwburgvelsen.nl vóór 23 januari 2023.
Voor informatie kun je contact opnemen met Carmen Nicolai, cnicolai@stadsschouwburgvelsen.nl, 0255-546148.