THEATERSEIZOEN 2019-2020


Start kaartverkoop nieuwe theaterseizoen 2019-2020


Zaterdag 18 mei om 13.00 uur start de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen. Vanaf woensdag 8 mei staat het nieuwe programma al online, maar u kunt dan nog niet bestellen. Houdt de digitale nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie.

Word vriend
Vrienden kunnen het programma ook bekijken vanaf 8 mei, maar kunnen al bestellen op dinsdag 14 mei vanaf 13.00 uur. Zo zijn zij verzekerd van de beste plekken. Wilt u ook vriend worden en profiteren van deze en vele andere voordelen? Dat kan. Klik hier voor meer informatie.

Oriënteren op het nieuwe theaterseizoen

Om het nieuwe theaterseizoen aan u te presenteren organiseren wij voor iedereen op dinsdagavond 7 mei de seizoenspresentatie, een avond boordevol previews, presentaties en optredens. Seizoen 2019-2020 belooft een mooi theaterjaar te worden, waarin wij ook ruimte willen maken voor een aantal nieuwe initiatieven, zoals onze serie THEATERDUBBELS. De seizoenspresentatie vormt zo de perfecte gelegenheid om u te oriënteren op het nieuwe theaterseizoen. Iedereen is welkom op de avond. We proosten na afloop met u alvast op een spetterend nieuwe theaterjaar en u ontvangt de theatergids mee naar huis.

Kaarten voor deze avond zijn gratis (ook zonder servicekosten). Maar vergeet niet te reserveren.

Reserveer hier uw kaartje voor dinsdagavond 7 mei.

Data om in uw agenda te zetten

Dinsdag 7 mei | 
20.15 uur, inloop vanaf 19.00 uur
Seizoenspresentatie met live optredens

Woensdag 8 mei | 10.00 uur
Kijkversie website live

Dinsdag 14 mei | 13.00 uur
Start kaartverkoop vrienden (Vriend worden? Klik hier)

Zaterdag 18 mei | 13.00 uur
Start vrije kaartverkoop

Vragen? 
Vragen over het theaterseizoen, mail naar info@stadsschouwburgvelsen.nl

Digitale Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de programmering, annuleringen en bijboekingen. Meldt u hieronder in de blauwe balk aan voor de Digitale Nieuwsbrief.