drama muziek actie avontuur crime

Gratis naar de film als jij tussen de 12 en 18 jaar bent!

ZOMERPRET IN VELSEN

mogelijk schadelijk tot twaalf jaar angst discriminatie drugs- en/of alcoholgebruik geweld grof taalgebruik seks

do 5 augustus 2021
Filmtheater Velsen

20:00 - 22:33 uur (geen pauze)

Bestellen

do 12 augustus 2021
Filmtheater Velsen

20:00 - 21:56 uur (geen pauze)

Bestellen

do 19 augustus 2021
Filmtheater Velsen

20:00 - 22:29 uur (geen pauze)

Bestellen


Samen met de Gemeente Velsen biedt Filmtheater Velsen deze zomer gratis film aan als jij tussen de 12 en 18 bent. 

Wanneer? Op vier donderdagavonden om 20.00 uur (29 juli, 5 augustus, 12 augustus & 19 augustus). En naast gratis film krijg je ook gratis frisdrank en popcorn.

Deze zomer in Velsen zijn is dus wel zo leuk!

Welke films we laten zien, zie je hieronder. Wil je een of meerdere films zien? Bestel je gratis kaarten via de bestelknop.


Donderdag 29 juli- 20.00 uur - Cruella

Cruella de Vil ken je vast wel van de 101 Dalmatiërs. In deze gloednieuwe live-action origin story zie je het verhaal achter een van de meest beruchte en modieuze schurken ooit. Met veel mode, actie, humor en muziek is deze film een heerlijke trip.


Donderdag 5 augustus - 20.00 uur - Straight Outta Compton

Hoe is rap eigenlijk ooit begonnen? Dit waargebeurde verhaal begint halverwege de jaren 80 in Compton Californië. Vijf jonge mannen delen samen hun ervaringen. Dat doen ze door 'brutale' en eerlijke muziek te maken waarmee ze in opstand komen. Onder de naam N.W.A. zorgen ze voor een eigen revolutie en vertellen ze de wereld met hun muziek over het leven in hun gevaarlijke buurt.

Donderdag 12 augustus - 20.00 uur - De belofte van Pisa

Tiener Samir, door iedereen Sam genoemd, kan fantastisch trompet spelen. Met wat hulp van zijn oudere broer mag hij auditie doen aan het Muzieklyceum en wordt hij nog aangenomen ook. Als enige leerling van Marokkaanse afkomst begint hij aan de chique opleiding in Amsterdam-Zuid. Tot zijn stomme verbazing wordt Annelies, het mooiste meisje uit de klas, verliefd op hem...

 
Donderdag 19 augustus - 20.00 uur - Fast & Furious 9

Hou je van het ronkende geluid van auto's en motors? Dan is Fast & Furious 9 echt iets voor jou. Dit is het negende hoofdstuk uit de Fast & Furious saga, die al twintig jaar bestaat en wereldwijd al meer dan $5 miljard heeft opgebracht. Deze zomer nieuw in de bioscoop en jij kan er gratis heen!


LET OP! Er is een leeftijdscheck aan de deur. Er kan om legitimatie worden gevraagd.


Ook interessant voor u: