jeugd & familie musical

DE KLEINE ZEEMEERMIN DE MUSICAL

Nieuwe humoristische sprookjesmusical van de makers van Rapunzel 4+


zo 14 april 2019
Stadsschouwburg Velsen

15:00 - 16:30 uur (geen pauze)

Bestellen


Vaar mee op de swingende muziekgolven naar de kleurrijke onderwaterwereld in dit gloednieuwe, spetterende sprookje van de makers van 'Rapunzel' en 'Hans & Grietje!' Duik mee in het eeuwenoude verhaal van de 'Kleine Zeemeermin' (gespeeld door Sita). Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende rode haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, de koning. Op een dag, bij een hevige storm, redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van het zinkende schip. Op slag wordt ze verliefd en wil ze niets liever dan bij hem zijn. In haar magische bol heeft de gemene tovenares Fien alles gezien en gehoord. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listig plannetje… Zal de Kleine Zeemeermin de prins ooit weer zien?

Inclusief Sprookjesverkleed wedstrijd, dansen op het Onderwaterbal en meet & greet met acteurs.

Aflevering 11 t/m 15 van Titus & Fien TV staat in het teken van De Kleine Zeemeermin De Musical. De familievoorstelling waar het groene tovenaarsduo vanaf zaterdag 8 september mee in de Nederlandse theaters staat. Natuurlijk ontvangen ze in deze afleveringen weer gasten in de studio, beantwoorden ze al jouw kijkersvragen en is er de moppenminuut!


Aflevering 11
Aflevering 12
Aflevering 13
Aflevering 14
Aflevering 15

Met veel humor, vrolijke liedjes en gestroomlijnde choreografieën nemen ze de hele zaal mee.
Theaterkrant.nl - lees hier de volledige recensie.

Zo zoet als het verhaal, zo zoet is ook de persoonlijkheid van de prinses gespeeld door Sita. Met haar mooie liefelijke stem en vloeiende bewegingen geeft zij Elize een lief en innemend karakter mee. Kelvin Wormgoor is als prins een frisse en energieke persoonlijkheid. Naast een vrolijke, knappe verschijning heeft Kelvin nog eens een prachtige zangstem waarmee het begeerlijke prinsenpakket compleet is.
Musicalsites.nl - lees hier de volledige recensie.

De Kleine Zeemeermin De Musical is een duidelijke, lachwekkende en vrolijke voorstelling voor de hele familie.
Theaterparadijs.nl - lees hier de volledige recensie.

Naast dat het er allemaal erg mooi uit ziet, wordt het ook nog eens uitgevoerd door een cast waar je U tegen zegt!
Musicalnieuws.nl - lees hier de volledige recensie.

Want zoals we van Van Hoorne Entertainment gewend zijn in hun sprookjesmusicals, wordt de rol van de bad guy in het verhaal vervangen door het komische duo Titus en Fien. Door hun goede chemie samen weten ze de boel onder water weer flink op stelten te zetten.
ILoveTheater.nl - lees hier de volledige recensie.

De musical is doorspekt van humor en vrolijkheid. Regelmatig klinkt er van zowel kinderen als volwassenen gelach door de zaal.
KidsErOpUit.nl - lees hier de volledige recensie.

In het stuk zat humor in voor de kids, maar ook voor de volwassenen. Daarnaast had de cast mooie kostuums aan en bevat de show een goede dosis aan zang en dans. Kortom: een leuke show voor het gezin!
MammieMammie.nl - lees hier de volledige recensie.


Ook interessant voor u: