cabaret muziek

YENTL EN DE BOER - LACRIMOSA


wo 19 mei 2021
Stadsschouwburg Velsen

20:15 uur

Bestellen


Deze voorstelling is verplaatst van 7 mei 2020 naar 19 mei 2021 in verband met de zwangerschap van beide dames.

De derde show van Yentl en de Boer is een ode aan de treurige kanten van ons mens-zijn. Toch kunnen de zakdoeken thuisblijven: de leukste liedjesmakers van Nederland maken er namelijk wel een groot feest van. Muzikaal gaan ze verder, hun teksten zijn nog raker, en de sketches nog grappiger. Het succes duurt voort. Het cabaretduo ontving de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied Ik heb een man gekend. Yentl en de Boer werden genomineerd voor de Neerlands Hoop voor het meest veelbelovende cabaretprogramma. Dit jaar sleepten ze de tweede nominatie binnen voor de Annie M.G. Schmidtprijs, met het nummer Stop de Tijd. Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie.

‘Spatzuivere harmonieën (…) onwrikbare tweestemmigheid’ - Het Parool

Foto: Daan Colijn & Thijs Meuwese

Lieve theatervriend,

We kunnen het zelf nog amper geloven maar... we zijn een nieuw duo aan het maken!!

Super krankzinnig Morph-gebeuren dat we, zonder iets af te spreken, DRIE DAGEN na elkaar uitgerekend zijn.

We zijn heel trots en blij dat we dit nieuws met jullie kunnen delen, maar het heeft natuurlijk wel consequenties voor onze plannen de komende tijd. De geplande tournee van Lacrimosa wordt een jaar opgeschoven.

We zien jullie heel graag volgend seizoen! Met een nieuwe voorstelling... en op de achtergrond huilende babygeluiden vanuit de kleedkamer. 😏😏

Heeeel veel dank voor jullie begrip!
Liefs, Yentl en Christine


Ook interessant voor u: