cabaret

Ton Kas - Vrolijke Kerst


wo 11 december 2024
Haventheater IJmuiden

19:30 uur

Bestellen


Gewoon zeggen waar het op staat, geen dubbele lagen, rechttoe rechtaan humor, zoals je die in een kroeg of op een camping verwacht. Ton toerde met zijn vier moppenprogramma’s langs uitverkochte zalen. Ton zegt er zelf over: "Misschien is het de leeftijd, maar ik heb alle ambitie al een tijdje overboord gegooid". 

"Tegenwoordig heb ik nog maar 1 voornemen: lachen... en dat moest ik bij de titel Vrolijke Kerst met Ton Kas. Vrolijke Kerst en ik - tegenstrijdiger kan het eigenlijk niet. En daar zit precies de lol. Want kerst of geen kerst, het wordt gewoon dezelfde melige shit als anders, maar dan met nog meer ballen".

U koopt kaarten volgens het systeem automatische plaatsing. Dit houdt in dat het systeem automatisch op het moment van aankoop de best beschikbare plaatsen voor u selecteert. Welke plaatsen dat zijn, ziet u nog niet op uw orderbevestiging. Uw kaarten worden uiterlijk een week voor aanvang van de voorstelling via de mail toegezonden. De aanvangstijd voor deze voorstelling is 19.30 uur.

Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.


Ook interessant voor u: