cabaret muziektheater

Remko Vrijdag - Vrijdag Doemsdag


wo 26 februari 2025
Haventheater IJmuiden

19:30 uur (geen pauze)

Bestellen


Het moest er een keer van komen: Remko gaat solo. Halleluja! Hij deed al eerder een triootje, met De Vliegende Panters, en een duo, met Martine Sandifort. Hij deed grote musicals, films, tv en toneel, maar waarom het toneel delen als je zelf zóveel kunt en nog meer te vertellen hebt? Vrijdag Doemsdag is een tragikomische onemanshow waarin Remko met bijtend plezier vertelt, grapt en zingt over hoe wij het met z’n allen zo ver hebben laten komen.

Naar eigen zeggen wordt het “een einde-der-tijden conference voor volwassenen die tegen het donker kunnen”. Dat maakt nieuwsgierig. Al zijn talenten laat Remko vrijuit hun gang gaan: imitaties, zang, comedy, drama. De show beweegt zich daardoor razendsnel heen en weer tussen cabaret, toneel en kleinkunst. Ambitieus, diep, volgens Remko “retegrappig” én zijn meest persoonlijke programma tot nu toe.

Beeld: Scala Photography 

U koopt kaarten volgens het systeem automatische plaatsing. Dit houdt in dat het systeem automatisch op het moment van aankoop de best beschikbare plaatsen voor u selecteert. Welke plaatsen dat zijn, ziet u nog niet op uw orderbevestiging. Uw kaarten worden uiterlijk een week voor aanvang van de voorstelling via de mail toegezonden. De aanvangstijd voor deze voorstelling is 19.30 uur.

Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.


Ook interessant voor u: