cabaret

MICHA WERTHEIM - VOOR ALLE DUIDELIJKHEID

Gelukkig weer zélf op het podium


vr 10 mei 2019
Stadsschouwburg Velsen

20:15 uur

Bestellen


Hij is er weer. Letterlijk óp het podium. Na het historische experiment waarin Micha in zijn voorstelling 'Ergens Anders' niet zélf ten tonele verscheen, maar zijn robotje stuurde. Micha is één van de kampioenen van het prikkelend, tergend, ontregelend en tegendraads cabaret. Wat hem betreft leven wij in duidelijke tijden. Het is duidelijk wie de vijand is, waar die zit en wat hij heeft gedaan. Maar brengt duidelijkheid ook de oplossing? Daar wil Micha in 'Voor Alle Duidelijkheid' even iets over zeggen.

Fotograaf scènefoto's: Thomas van Oorschot

Micha Wertheim is met zijn voorstelling 'Voor Alle Duidelijkheid' in première gegaan in de Kleine Komedie in Amsterdam. De voorstelling is fantastisch ontvangen!

De Volkskrant ★★★★★
Cabaretier Micha Wertheim heeft zijn publiek in een gedenkwaardige houdgreep
"Het is fantastisch verdwalen in zijn voorstelling, Micha Wertheim heeft zijn publiek in gedenkwaardige houdgreep." (...) Een tot in het kleinste detail doordachte proeve van de spanningsboog, lang en duizelingwekkend. En al die tijd knalt het spelplezier je vanaf het podium tegemoet."
Lees hier de volledige recensie.

Trouw ★★★★★
Bij de onovertroffen Micha Wertheim moet je blijven nadenken
"Bij de onovertroffen Micha Wertheim moet je blijven nadenken." (...) "Hij ontregelt het publiek en heeft echt iets te melden.” Daarmee heeft hij nog altijd een unieke positie binnen het Nederlandse cabaretlandschap."
Lees hier de volledige recensie.

Telegraaf ★★★★ 1/2
“Micha Wertheim mag met Voor alle duidelijkheid dan terug zijn gekeerd naar de basis, hij weet toch weer te verrassen met een goed doortimmerd, intelligent cabaretprogramma.”

NRC ★★★★
''Met ... onnavolgbare redeneringen blijft Micha Wertheim zich danig onderscheiden van alle cabaretiers''
"Spervuur van slimme grappen."
Lees hier de volledige recensie.

Het Parool
(...) Hier is hij is 'gewoon' een cabaretier die praat met zijn publiek en dat dik twee uur interessant moet houden. Dat gaat hem geweldig af."
Lees hier de volledige recensie.

Theaterkrant.nl
"Het aantal aanknopingspunten voor nieuwe inzichten is bijna oneindig."


Ook interessant voor u: