muziektheater

VOLKSTUIN COMPLEX (TRY-OUT)

frisgroene muzikale komedie met modderig randje


vr 4 maart 2022
Stadsschouwburg Velsen

20:15 uur

Bestellen

za 5 maart 2022
Stadsschouwburg Velsen

20:15 uur

Bestellen


Verheug je op een reeks hilarische toestanden en schrijnend menselijk ongemak.

In Volkstuin Complex blijkt de volkstuin niet zozeer een groene idylle maar een arena waar emoties worden omgewoeld, vriendschappen gesnoeid en liefdes in de knop gebroken. Nieuwkomer Miranda komt hier in alle rust een nieuw boek schrijven. Ze wordt direct opgemerkt door de andere tuinders, die meer met elkaar uitwisselen dan zaden en stekjes. Met de verschijning van een geheimzinnige gevaarlijke knappe vent, baant het onkruid zich door alle tuinen als wilde klimop. De tuinders raken verstrikt in hilarische intriges en dan is de chaos compleet.

Volkstuin Complex is een vrolijke komedie en een duister sprookje ineen, herkenbaar voor iedereen, met of zonder groene vingers.

Met: Tina de Bruin (Kees & Co, Het geheime dagboek van Hendrik Groen) / Rian Gerritsen* (De Luizenmoeder, Dokter Deen), Rop Verheijen (Familie Kruys, De Luizenmoeder), Ricky Koole (Hij Gelooft In Mij / Sonny Boy) en Daniel Cornelissen (Showponies, Sophie). Tezamen met het allerleukste muzikale duo van Nederland, Jan en Keez Groenteman, die garant staan voor de heerlijkste liedjes.
*Tina en Rian delen hun rol


Foto concept en bewerking: Studio Room
Fotografie: Hans van Brakel

Producent: Bos Theaterproducties

Regie: Marije Gubbels

Muziek, liedteksten en spel: Jan en Keez Groenteman

Script: Jibbe Willems

Decorontwerp: Theo Tienhooven

Lichtontwerp: Mike den Ottolander

Kostuumontwerp: Dieuweke van Reij


Ook interessant voor u: