muziek

VOF de Kunst - Het bloed kruipt (waar het niet gaan kan)

35 jaar Suzanne


za 18 april 2020
Stadsschouwburg Velsen

20:15 - 21:45 uur (geen pauze)

Niet reserveerbaar


In verband met de door het RIVM aangekondigde extra maatregelen gaat de voorstelling van 18 april niet door. In overleg wordt gekeken wanneer de voorstelling kan worden ingehaald. Nadere informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Meer informatie over hoe de Stadsschouwburg Velsen omgaat met het coronavirus vindt u hier.


Wij gaan terug naar 1983. In de polderpop klinkt op nummer 1 de hitsong Suzanne. VOF de Kunst, met boegbeeld zanger Nol Havens, was geboren. Suzanne sloeg ook in het buitenland aan en de tot The Art Company omgedoopte band reisde heel Europa door. Er werden drie miljoen platen van Suzanne verkocht. Later werd dit succes dunnetjes overgedaan met de hit Eén kopje koffie en met een sliert succesvolle kindercd’s en bijbehorende theatershows. Als feest der herkenning komt VOF de Kunst nog één keer terug. Om 35 jaar Suzanne te vieren in de concerttour Het bloed kruipt (waar het niet gaan kan).

Foto: Nol Havens
Scènefoto's: Ruut Dijkstra 

"VOF de Kunst is terug in de theaters. Niet met een nieuwe kindervoorstelling, maar met een theaterconcert voor volwassenen – een primeur voor de band. De première is heel Brabants georiënteerd, maar de Tilburgse band komt met de tournee door het hele land, van Oldenzaal tot Amsterdam. Ze beloven een feest van herkenning en meezingers."
- Lees het volledige artikel in de Theaterkrant


Ook interessant voor u: