muziek

Very Best of Dire Straits (ES) - by bROTHERS iN bAND


do 30 januari 2025
Haventheater IJmuiden

19:30 uur

Bestellen


De Spaanse band bROTHERS iN bAND groeide tijdens twee eerdere succesvolle Europese tournees onder de kenners uit tot dé perfecte tribute aan de legendarische band Dire Straits. Op geraffineerde wijze raken de Spaanse muzikanten passie, sfeer en feel precies zoals wij die van Dire Straits kennen en willen horen. De Italiaanse leadzanger/gitarist Angelo Fumarola laat bovendien een Mark Knopfler-versie zien en horen, die bijna niet van echt is te onderscheiden. 

bROTHERS iN bAND komt opnieuw naar Nederland! In de nieuwe show BROTHERS IN ARMS 40th Anniversary geniet het publiek van wereldhits als Telegraph Road, Your Latest Trick, Money For Nothing, So far away, Tunnel of Love, Romeo & Juliet en natuurlijk het nummer waar alles mee begon: Sultans of Swing.

U koopt kaarten volgens het systeem automatische plaatsing. Dit houdt in dat het systeem automatisch op het moment van aankoop de best beschikbare plaatsen voor u selecteert. Welke plaatsen dat zijn, ziet u nog niet op uw orderbevestiging. Uw kaarten worden uiterlijk een week voor aanvang van de voorstelling via de mail toegezonden. De aanvangstijd voor deze voorstelling is 19.30 uur.

Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.


Ook interessant voor u: