musical

TITANIC - INDRUKWEKKENDE BROADWAYHIT

René van Kooten, Mariska van Kolck, Wieneke Remmers e.a.


wo 20 april 2022
Stadsschouwburg Velsen

20:15 uur (met pauze)

Bestellen

do 21 april 2022
Stadsschouwburg Velsen

20:15 uur (met pauze)

Bestellen


Op de kop af 25 jaar na de première van 'TITANIC' op Broadway krijgt deze musicalhit een nieuwe Nederlandse versie. Het meeslepende verhaal over hoop, liefde en ambitie wordt opnieuw verpakt in een indrukwekkende musical met iconische muziek, een live-orkest, een 25 man sterke cast én een rijtje musicalsterren in de hoofdrollen. Reis mee en beleef een onvergetelijke avond uit!

10 april 1912. Het grootste en meest luxueuze passagiersschip ter wereld vertrekt uit de haven van Southampton met bestemming New York. Aan boord 1301 passagiers en 941 bemanningsleden. Onwetend van het lot dat hen wacht. Wat begon als een reis vol toekomstdromen, romantiek en luxe, ontaardt in een strijd met het water.
Droom mee met de derdeklaspassagiers over een nieuw leven in Amerika en zie hoe de eersteklaspassagiers zich wentelen in grenzeloze luxe. Maak kennis met reder Ismay die geschiedenis wil schrijven maar kapitein Smith tot wanhoop drijft, en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale ontwerpfout maakte.

'TITANIC' won vijf Tony Awards o.a. voor beste musical en beste muziek.

In de hoofdrollen o.a. René van Kooten, Mariska van Kolck en Wieneke Remmers.


Ook interessant voor u: