muziek

THE STORY OF GEORGE MICHAEL

met Charly Luske, Phaedra Kwant e.a.


wo 25 september 2019
Stadsschouwburg Velsen

20:15 - 22:35 uur (met pauze)

Bestellen


Musicalster Charly Luske was een groot fan van George Michael en dus ontredderd na diens dood. Luske besloot meteen een voorstelling over zijn idool te maken. Dat eerbetoon was heel beperkt te zien. Op veler verzoek brengt Charly zijn eerbetoon terug in de theaters. George Michael was de succesvolste zanger uit de jaren ‘80 en ‘90 en verkocht meer dan 100 miljoen platen. In deze tributeshow wordt het onstuimige leven van de Britse popzanger uiteengezet. Onder aanvoering van bassiste Phaedra Kwant, een groot George Michael-kenner, wisselen de hits en anekdotes elkaar af. Freedom, Faith, Careless Whisper en al die andere hits klinken zoals ze in tijden niet geklonken hebben.

Back to the 80’s – Club Tropicana met pre- en afterparty!
Onze foyer wordt een Club Tropicana waarin u vóór en ná de voorstelling kunt dansen op swingende eighties muziek en kunt genieten van een Club Tropicana-cocktail.

Met: Charly Luske (zang), Phaedra Kwant (bas, zang), Arie den Boer (drums), Nick Bult (piano/zang), Lo van Gorp (sax/zang), Danjil Tuhumena (gitaar/zang), Jan-Peter Bast (toetsen), Jules Pasdeloup (gitaar).

Foto: Carla Gorter


Ook interessant voor u: