actie avontuur

THE LORD OF THE RINGS EXTENDED MARATHON

The Lord of the Rings Trilogy

mogelijk schadelijk tot twaalf jaar angst geweld

zo 8 november 2020
Stadsschouwburg Velsen

09:30 - 23:22 uur (met pauze)

Verkoop start wo 21 oktober 00:00


Voor de die-hard liefhebbers en iedereen die de geniale trilogie van Peter Jackson in één klap wilt zien vertonen we alle delen van The Lord of the Rings op één dag. Met dit marathon-ticket zie je op zondag 8 november alledrie de delen voor €24. Alle delen van de trilogie zijn op deze dag ook los bezoekbaar door een kaartje te kopen op de pagina van de individuele titel. 

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (Extended)
- 2001, 228 minuten
Een eeuwenoude ring, die jaren zoek is geweest, wordt gevonden en komt bij toeval terecht bij de kleine Hobbit Frodo. Als de tovenaar Gandalf erachter komt dat deze ring eigenlijk de Ene Ring is waar de slechte Sauron naar op zoek
is, gaat Frodo samen met Gandalf, een Dwerg, een Elf, twee Mensen en drie andere Hobbits op een groots avontuur om deze te vernietigen.

The Lord of the Rings: The Two Towers (Extended) - 2002, 235 minuten
Frodo Baggins en de Fellowship zetten hun zoektocht voort om de Ene Ring te vernietigen en strijden tegen het kwaad van de Duistere Heer Sauron. De Fellowship is verdeeld en merkt nu dat ze verschillende wegen inslaan om Sauron en zijn bondgenoten te verslaan. Hun bestemming ligt nu bij twee torens: de Orthanc-toren in Isengard, waar de corrupte tovenaar Saruman wacht en het fort van Sauron in Baraddur, diep in het donkere land van Mordor.

The Lord of the Rings: The Return of the King (Extended) - 2003, 262 minuten
De laatste strijd om Midden-aarde begint. Frodo en Sam, geleid door Gollum, zetten hun gevaarlijke missie voort in de richting van de branden van Mount Doom om de Ene Ring te vernietigen. Aragorn worstelt om zijn nalatenschap te vervullen terwijl hij zijn in de minderheid zijnde volgelingen leidt tegen de groeiende macht van de Duistere Heer Sauron, zodat de Ringdrager zijn zoektocht kan voltooien.


Ook interessant voor u: