show muziek

BILLY JOEL EXPERIENCE: THE ALBUM TOUR (PREMIÈRE)

u bepaalt vooraf de setlist


wo 4 oktober 2023
Stadsschouwburg Velsen

20:15 uur (met pauze)

Bestellen


Billy Joel heeft meer dan 30 toptien-hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt alle kanten van het popspectrum: natuurlijk klassieke meezingers als The Pianoman, maar ook swingende rockers zoals My Life sfeervolle ballads zoals Honesty of dampende rock & roll zoals Only the Good Die Young. Hoewel Billy Joel (71) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken. Hoog tijd dus voor een tribute. Klaar om alle Joel-hits te laten glimmen!

Door een van de meest veelzijdige muzikanten van ons land: pianist/zanger/entertainer Alexander Broussard (o.a. Najib Amhali, Crazy Pianos) en zijn band 003.

 

Extra informatie: u bepaalt de setlist

Als bezoeker bepaalt u vooraf de setlist door op uw favoriete nummers te stemmen via www.billyjoelexperience.nl/stemmen. Heel makkelijk: eerst geeft u aan welk album u wilt horen, daarna maakt u een top 10 van je favoriete Billy Joel-hits. Zo wordt het publiek écht onderdeel van het concert. Twee weken voor de tour maakt de band bekend welke nummers het meest in de smaak vallen – en hoe de setlist er uit komt te zien. Laat u zich liever verrassen? Dat kan natuurlijk ook, stemmen is niet verplicht.

foto: Robert Smit


Ook interessant voor u: