muziek

ABBA The Music - Thank You For The Music


vr 21 maart 2025
Haventheater IJmuiden

19:30 uur

Bestellen


De muziek van de Zweedse supergroep ABBA heeft een tijdloze aantrekkingskracht en blijft steeds nieuwe generaties aanspreken. Vooral na het succes van de film en musical Mamma Mia! is de populariteit van de ABBA-songs torenhoog gestegen. In een twee uur durende tributeshow passeren alle grote hits van ABBA de revue.

Vanaf de legendarische Eurovisie Songfestival-hit Waterloo tot al die wereldhits als Mamma Mia, Dancing Queen, Money Money Money, SOS, Knowing Me Knowing You, Voulez-Vous en Chiquitita. De negenkoppige showband en vier topvocalisten laten ABBA horen zoals het bedoeld is. In een performance die zo dicht mogelijk bij de originele sound blijft.

Beeld: Carla Gorter

U koopt kaarten volgens het systeem automatische plaatsing. Dit houdt in dat het systeem automatisch op het moment van aankoop de best beschikbare plaatsen voor u selecteert. Welke plaatsen dat zijn, ziet u nog niet op uw orderbevestiging. Uw kaarten worden uiterlijk een week voor aanvang van de voorstelling via de mail toegezonden. De aanvangstijd voor deze voorstelling is 19.30 uur.

Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.


Ook interessant voor u: