special

Summer Park Sessions 2023


vr 8 september 2023
Park Velserbeek

18:00 - 23:00 uur

Bestellen

za 9 september 2023
Park Velserbeek

19:00 - 23:00 uur

Bestellen

zo 10 september 2023
Park Velserbeek

19:00 - 23:00 uur

Bestellen


Summer Park Sessions, hét culturele festival van de regio IJmond, is terug!
De Summer Park Sessions, hét culturele festival van de regio IJmond, is terug. Op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 september opent het festival opnieuw haar deuren in Park Velserbeek in Velsen-Zuid. Meer dan 70 culturele organisaties laten u een weekend lang genieten van een gevarieerd aanbod vol zang, dans, acteerwerk, koren, bands, orkesten, DJ’s en gastartiesten op onze Podia. Wandel over de Summer Markt  en geniet van de mooiste (streek)producten. Neem deel aan één van de vele creatieve, muzikale, culturele of sportieve activiteiten op de Workshop Sessions. Voor kinderen is er de Kabouter Sessions vol doldwaze spelletjes en creatieve activiteiten. Neem een kijkje in het Summer Park Museum vol beeldende kunst en fotografie en geniet van een hapje en drankje op het Foodcourt. Het festival is op zaterdag en zondag tussen 11:00 uur en 19:00 uur gratis toegankelijk. Alleen voor de drie professionele Summer Park Avondconcerten is een ticket noodzakelijk. Meer info over de totale programmering: www.summerparksessions.nl 

Summer Park Avondconcerten
Early Bird Park-Partout

Tussen 15 mei en 1 juni zijn er 200 Early Bird Park-Partout beschikbaar voor € 36,- Je koopt dan dus een Park-Partout met nog eens 5 euro extra korting. (Dat is 17 euro korting op alle avonden voor een weekend lang cultureel plezier). Na 1 juni is de prijs van een Park-Partout €41,-, dus zorg dat je er optijd bij bent! Bestel hier je Park-Partout ticket. 

Vrijdag €16,- 
De beste Doe Maar Tribute band van Nederland opent het nieuwe culturele seizoen in Park Velserbeek. Een groot dansbaar openingsfeest dat ondersteund wordt door regionale bands en een DJ. 


Zaterdag €16,-
Musicalverenigingen Unidos, de Jonge Stem, Times Square, Musical Club bij Koel & Edam Productions werken samen. Begeleid door een grote liveband presenteren ze hun programma’s voor komend seizoen.


Zondag €21,-
Paul de Leeuw speelt een preview van zijn nieuwe theaterprogramma “60? We zien wel”. Begeleid door Cor Bakker  zal hij zijn grootste hits en mooiste liedjes ten gehore brengen.


Hét culturele festival van Velsen, Summer Park Sessions, wordt geproduceerd door Stichting Hart voor Cultuur. Summer Park Sessions is het eerste culturele project van deze stichting. Het is de bedoeling dat de stichting de komende jaren nog veel meer mooie culturele projecten op poten zet. Wilt u de stichting, Summer Park Sessions en alle andere toekomstige culturele plannen ondersteunen? Klik hier en word donateur van Stichting Hart voor Cultuur.


Ook interessant voor u: