special

Summer Park Sessions 2022


vr 9 september 2022
Park Velserbeek

21:00 uur

Bestellen

za 10 september 2022
Park Velserbeek

20:30 uur

Bestellen

zo 11 september 2022
Park Velserbeek

20:00 uur

Bestellen


Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 september 2022 wordt het Park Velserbeek voor de tweede keer omgetoverd tot culturele hotspot van Velsen. Na twee zware corona jaren biedt het festival letterlijk en figuurlijk een podium aan 37 culturele organisaties uit de regio. Er zijn optredens te zien van musical-, dans- en toneelverenigingen, koren en orkesten.

Op zaterdag en zondag kunnen de allerkleinsten zich vermaken bij de Kabouter Sessions, een speciaal voor kinderen ontwikkeld terrein vol doldwaze spelletjes en culturele activiteiten. Ook is er een culturele markt, met kraampjes voor beeldende kunsten, musea en producten van lokale ondernemers te vinden. De Summer Park Bar is open voor een drankje en bij de foodtrucks kun je terecht voor heerlijk eten. Iedere avond sluiten we af met het Summer Park Concert. Een speciaal ontwikkelt concert met professionals uit de regio en iedere avond een andere gastartiest. Het concert is de ideale afsluiter van een heerlijke culturele festivaldag.

Overdag is het hele festivalterrein, de optredens op het podium, de culturele markt en de Kabouter Sessions gratis toegankelijk. Voor de professionele avondconcerten dient een ticket te worden gekocht.

Summer Park Concerten
In de avonden zingen Velsense professionals Rick Zwart (opera- & klassiekewereld), Lonneke Dort (kleinkunst- & cabaretwereld), Maarten Redeker (musical- & muziektheaterwereld), Mieke van der Hulst (musical- & muziektheaterwereld), Matthijs Schelvis (opera- & klassiekewereld) een avondvullend concert. Begeleidt door een liveband en een speciaal voor dit concert gevormd ensemble zingen zij in een avondvullend programma herkenbare hits en prachtige liedjes. Iedere avond worden zij ondersteund door een andere gastartiest.

Op vrijdag 9 september is dat niemand minder dan Velsenaar, singer-songwriter en winnares van de Grote Prijs van Nederland; FABIANA DAMMERS.

Op zaterdag 10 september is dat de TOP 15 VAN VELSEN. Gebaseerd op de TOP 2000 kon de afgelopen maanden worden gestemd op de favoriete songs van Velsen. Welke songs de TOP 15 VAN VELSEN hebben bereikt ziet en hoort u vanavond, uitgevoerd door Alphenaar Muzieklessen IJmuiden.

Op zondag 11 september is dat niemand minder dan Velsenaar, kleinkunstenaar en cabaretier; ERIK VAN MUISWINKEL.

Meer informatie op de website van Summer Park Sesssions

 

Summer Park Sessions

 

Hét culturele festival van Velsen, Summer Park Sessions, wordt geproduceerd door Stichting Hart voor Cultuur. Summer Park Sessions is het eerste culturele project van deze stichting. Het is de bedoeling dat de stichting de komende jaren nog veel meer mooie culturele projecten op poten zet. Wilt u de stichting, Summer Park Sessions en alle andere toekomstige culturele plannen ondersteunen? Klik hier en word donateur van Stichting Hart voor Cultuur.

 

·         Iedereen is welkom op de Summer Park Sessions. Voel jij je toch niet welkom? Vertel het ons. Dan gaan we ons best doen zodat ook jij je thuis voelt op ons festival.

·         Het meebrengen en nuttigen van eigen consumpties is niet toegestaan. U koopt uw consumpties op ons terrein met onze festivalmuntjes welke bij de ingang van de Summer Park Sessions te koop zijn.

·         Huisdieren zijn niet welkom op de Summer Park Sessions.

·         Wij zijn een rookvrij festival, daarom is roken op het hele festivalterrein verboden.

·         Wij hanteren de coronamaatregelen op ons festivalterrein, deze worden een paar weken voor het festival bekend gemaakt.

·         Bij binnenkomst is het verplicht je handen te desinfecteren.

1. WAAR EN WANNEER ZIJN DE SUMMER PARK SESSIONS 2022?
Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 september 2022 vindt in Park Velserbeek de tweede editie van hét culturele festival van Velsen plaats. Kom je ook?

2. IS HET FESTIVAL GRATIS?
Overdag zijn alle Summer Park Sessions en onze culturele markt + Kabouter Sessions gratis te bezoeken. In de avonden wordt een Summer Park Concert gegeven met professionals en gastartiesten. Om dit concert te bezoeken is een betaald ticket nodig.

3. VOOR WELKE LEEFTIJDEN ZIJN DE SUMMER PARK SESSIONS INTERESSANT?
De Summer Park Sessions is voor iedereen vanaf 4 jaar een fantastische culturele belevenis. Onze kleinste fans zijn welkom op het Kabouter Sessions-terrein. Al onze andere fans kunnen hun culturele geluk niet op bij ons podium, de culturele markt en onze Summer Park Bar.

4. WAAR VIND IK HET FESTIVALPROGRAMMA VAN DE SUMMER PARK SESSIONS 2022?
We werken momenteel hard aan ons festivalprogramma. Zodra het programma klaar is, plaatsen we dat natuurlijk op onze site en onze sociale media kanalen.


Ook interessant voor u: