muziek muziektheater

Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumshow


wo 23 april 2025
Haventheater IJmuiden

19:30 uur

Bestellen


In deze 40 Jaar Jubileumtour smelten het prachtige verleden en het krachtige, indrukwekkende heden van Slagerij van Kampen samen tot een fantastische live-ervaring. De opzwepende energie van de bandleden, de verrassende visuele effecten en de overweldigende oerdrift van de drums zorgen voor een onuitwisbare indruk.

Met het typische Van Kampen-geluid en de unieke stijl van synchroon drummen verwierf de Slagerij internationale faam. En inspireerde zij slagwerkgroepen over de hele wereld. De oerkracht van de geraffineerde roffels leverde de Slagerij wereldwijde successen op, waarvan het optreden voor Nelson Mandela nog steeds een hoogtepunt is.

Beeld: Lisanne Bemelmans

U koopt kaarten volgens het systeem automatische plaatsing. Dit houdt in dat het systeem automatisch op het moment van aankoop de best beschikbare plaatsen voor u selecteert. Welke plaatsen dat zijn, ziet u nog niet op uw orderbevestiging. Uw kaarten worden uiterlijk een week voor aanvang van de voorstelling via de mail toegezonden. De aanvangstijd voor deze voorstelling is 19.30 uur.

Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.


Ook interessant voor u: