muziek

Simply… The Best of Tina Turner

feat. Nurlaila Karim


do 16 januari 2025
Haventheater IJmuiden

19:30 uur

Bestellen


De legendarische Tina Turner zong zich onsterfelijk met haar powerstem en energieke optredens. Zij geldt nog steeds met 200 miljoen verkochte albums als de best verkochte vrouwelijke rockartiest.

Musicalster Nurlaila Karim schitterde lange tijd als Tina in de gelijknamige musical in het Utrechtse Beatrix Theater. Nu is de rest van het land aan de beurt.

Stap binnen in de wervelende wereld van de Queen of Rock’n Roll. Herbeleef de grootste Turner-hits, van Proud Mary, River Deep Mountain High tot Private Dancer in een groots popspektakel compleet met negen-koppige band, backing vocals en de number-one Tina Performer Nurlaila Karim. 

Beeld: Carla Gorter

U koopt kaarten volgens het systeem automatische plaatsing. Dit houdt in dat het systeem automatisch op het moment van aankoop de best beschikbare plaatsen voor u selecteert. Welke plaatsen dat zijn, ziet u nog niet op uw orderbevestiging. Uw kaarten worden uiterlijk een week voor aanvang van de voorstelling via de mail toegezonden. De aanvangstijd voor deze voorstelling is 19.30 uur.

Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.


Ook interessant voor u: