muziek dans & ballet

SHAKE SHAKE SHAKE (REPRISE)


wo 30 september 2020
Stadsschouwburg Velsen

19:00 - 19:40 uur (geen pauze)

Bestellen

wo 30 september 2020
Stadsschouwburg Velsen

20:45 - 21:25 uur (geen pauze)

Bestellen


Shake Shake Shake begint als een opzwepend concert maar eindigt in een explosieve dansvoorstelling. In het donker klinkt de muziek als een aanstekelijke uitnodiging om te bewegen, alle ellende van je af te schudden. Onder vrolijk klinkende tonen schuilt waanzin, die soms grappig overkomt maar des te gevaarlijker is.

Acrobatische dansshow met explosieve elementen
De Dansers is een Utrechts gezelschap van dansers en muzikanten, die rocken, swingen, springen en zingen. De groep speelde zich vorig jaar op het festival De Parade in de picture met Shake Shake Shake, waarin de expressieve dansstijl werd gecombineerd met uitbundige muziekstijlen. Wat begon als een dampend concert mondde uit in een acrobatische dansshow. Uit de nummers sprak een enorme kracht. Zelden was zo'n mix vertoond. Na hun energieke sprongen trommelen de dansers op elkaars borstkas en gaan de ritmes door en in stampende voeten en hijgende adem.

De voorstelling werkt als antidepressivum, en was terecht een hit op het festival De Parade. Nu krijgt de show een tweede leven in het theater.


Fotograaf: Bart Grietens


In verband met de corona-maatregelen mogen er in ons theater maximaal 80 bezoekers per voorstelling. Daarom is deze voorstelling op één avond 2 keer te zien.


Ook interessant voor u: