SEIZOENSPRESENTATIE 2019-2020


di 7 mei 2019
Stadsschouwburg Velsen

20:15 uur (geen pauze)

Wachtlijst


Onze plannen voor het seizoen 2019-2020 zijn klaar! Het wordt weer een bijzonder seizoen met een breed en gevarieerd aanbod. Wij zetten u graag een mooie mix voor van vertrouwde namen en aanstormende talenten. Van grote theaterspektakels gemaakt voor swingende zalen tot fijnbesnaarde toneeljuweeltjes waar je stil van wordt. Aanbod voor jong oud. Nationale en internationale toppers.

Graag presenteren wij onze plannen tijdens een feestelijke programma op dinsdagavond 7 mei a.s.

Wij nodigen u als trouwe bezoeker van ons theater uit daarbij aanwezig te zijn. Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom. Het programma start om 20.15 uur.

De toegang is gratis (ook zonder servicekosten). Maar vergeet niet te reserveren.

Wat kunt u verwachten?
Wij bereiden een programma voor met previews, presentaties en optredens waardoor u een goed beeld krijgt van wat wij u straks te bieden hebben. Seizoen 2019-2020 belooft een mooi theaterjaar te worden, waarin wij ook ruimte willen maken voor een aantal nieuwe initiatieven, zoals onze serie THEATERDUBBELS. De seizoenspresentatie vormt zo de perfecte gelegenheid om u te oriënteren op het nieuwe seizoen.

Graag proosten wij na afloop met u op het nieuwe seizoen. Als bezoeker van onze presentatie ontvangt u na afloop onze nieuwe seizoensbrochure. Vanaf woensdag 8 mei a.s. 10.00 uur staat ons programma ook als kijk-versie op onze website.

Start kaartverkoop nieuwe theaterseizoen 2019-2020

Zaterdag 18 mei om 13.00 uur start de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen.
Vanaf woensdag 8 mei staat het nieuwe programma al online op onze website, maar u kunt dan nog niet bestellen.
Klik hier voor meer informatie over het nieuwe theaterseizoen.

Word vriend
Vrienden kunnen het programma ook bekijken vanaf 8 mei, maar kunnen al bestellen op dinsdag 14 mei vanaf 13.00 uur. Zo zijn zij verzekerd van de beste plekken. Daarnaast genieten zij van nog veel meer voordelen.
Wilt u straks in mei ook als eerste uw kaarten bestellen? Word vriend. Deze actie loopt t/m 1 mei 2019. Klik hier voor meer informatie. 


Reserveer nu snel uw kaarten voor de seizoenspresentatie. Mocht u onverwacht verhinderd zijn, wilt u dit dan aan ons doorgeven, zodat wij een ander blij kunnen maken met plaatsen.