special

RABOBANK CLUBSUPPORT UITREIKINGSAVOND


ma 7 oktober 2019
Stadsschouwburg Velsen

19:30 - 22:45 uur (met pauze)

Bestellen


De Rabobank IJmond draagt het verenigingsleven in de hele IJmond een warm hart toe. Tijdens een feestelijke showavond reikt de bank in ons theater een groot aantal cheques uit aan een kleine honderd verenigingen op het gebied van o.a. cultuur, vrije tijd en sport. Daarmee bewijst de bank haar rol middenin de samenleving. In totaal verdeelt de Rabobank in verschillende porties een budget van € 50.000,-.
Tijdens de speciale uitreikingsavond wordt een groot aantal clubs in het zonnetje gezet en worden hun activiteiten over het voetlicht gebracht. De presentatie van de avond is voor een groot deel in handen van het Velsense theatertrio Second Opinion. Speciale gast op de club-support-avond is het gerenommeerde cabaretduo Arie & Silvester. Vorig jaar maakten de heren een glorieuze comeback in de grote theaters met hun hoogtepunten-show ‘Wie?’. Uit die show brengt het duo tijdens het ClubSupport-gala een aantal van de sterkste acts.

AVG
Bij aanmelding van deze avond, geef ik toestemming mijn aanmelding en contactgegevens met Rabobank IJmond te delen. Deze gegevens zullen niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt, maar uitsluitend voor communicatie over de ClubSupport uitreikingsavond.


Het is niet mogelijk online rolstoelplaatsen te reserveren. Als u gebruik wilt maken van rolstoelplaatsen dient u contact op te nemen met de kassatelefoon: 0900 - 1505. U kunt ook mailen naar info@stadsschouwburgvelsen.nl of kom tijdens openingstijden aan de theaterbalie.


Ook interessant voor u: