OPENING SEIZOEN 2022-2023


do 15 september t/m zo 18 september 2022 (geen pauze)
Stadsschouwburg Velsen

Gratis toegang


Van donderdag 15 t/m zondag 18 september openen wij feestelijk het nieuwe seizoen.

Het startschot van theaterseizoen 22-23 wordt op donderdag 15 september gelost door Roué Verveer. Op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 september draaien we in de avond film.

Op zaterdag 17 en zondag 18 september openen wij overdag onze deuren voor u. U kunt dan gratis van korte films en theater genieten. We brengen ook in gratis rondleidingen de geschiedenis van het theater voor én achter de schermen over het voetlicht. Neem ook een kijkje in de wereld van het voormalige REX-Theater en kom naar de opening.

De gehele dag is ons terras en foyer geopend voor een lekker drankje en/of hapje en staan onze medewerkers klaar om u alles te vertellen over de theatervoorstellingen en films in het nieuwe seizoen 2022-2023. Tevens is er op de digitale schermen in de foyer een expositie te bekijken over de geschiedenis van ons theater.

Het filmseizoen start al vanaf 13 augustus met een speciaal openingsweekend van een mooie filmzomer. In de zomer is er van donderdag tot en met zondag een uitgebreid filmprogramma met de beste films van het jaar die eerder nog niet in Velsen te zien waren.

COMPLETE PROGRAMMA 15 t/m 18 SEP WORDT BINNENKORT BEKEND GEMAAKT!


Ook interessant voor u: