Omdenken

Zoals verwacht loopt alles anders


do 23 januari 2025
Haventheater IJmuiden

19:30 uur

Bestellen


Na drie succesvolle theatertours door het hele land, is Berthold Gunster terug in de theaters met een vernieuwde versie van zijn laatste hitshow. Met een vierkoppige liveband aan zijn zijde, deelt Berthold zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen.

Verwacht een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen. Het is leuk, dit leven, maar waarom gaan de dingen zo vaak anders dan we zouden willen? Waarom is elk verlangen onlosmakelijk verbonden met een potentiële teleurstelling? Niets willen, niet op Facebook zitten, gewoon single blijven en vooral niet aan de lijn doen, is dat dan de oplossing?! Berthold geeft advies. Zoals verwacht loopt alles anders. Na een lach en een traan verlaat je het theater gegarandeerd met een andere kijk op problemen.

U koopt kaarten volgens het systeem automatische plaatsing. Dit houdt in dat het systeem automatisch op het moment van aankoop de best beschikbare plaatsen voor u selecteert. Welke plaatsen dat zijn, ziet u nog niet op uw orderbevestiging. Uw kaarten worden uiterlijk een week voor aanvang van de voorstelling via de mail toegezonden. De aanvangstijd voor deze voorstelling is 19.30 uur.

Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.