cabaret

NIENKE PLAS

Van de Hak op de Tak


vr 5 november 2021
Stadsschouwburg Velsen

20:15 - 21:50 uur (geen pauze)

Niet reserveerbaar


Deze voorstelling was aanvankelijk verplaatst van 13 mei 2020 naar 8 april 2021. Maar is nu nogmaals verplaatst en wel naar 5 november 2021. Bezoekers die al kaarten hadden gekocht zijn per mail geïnformeerd. Het is voorlopig nog niet mogelijk om nieuwe kaarten te bestellen voor deze voorstelling.

Nienke Plas is een wervelwind aan persoonlijkheid en met haar voorstelling debuteert zij in het theater. Van de hak op de tak is voor mensen die durven in te halen in een bocht, in de buitenste baan. Riemen vast want het wordt plankgas. En of de wereld nou rond of plat is? Het zou niet moeten uitmaken want Nienke haar kijk op de planeet is voor één avond de waarheid. Feitjes zijn leuk maar een fantasie doet het gewoon altijd beter. Dit gaat overigens ook op tijdens sollicitatiegesprekken.

Nienke is optimistisch als een blij ei en kan zeiken als een straal azijn. Wie zegt dat uitersten niet matchen? Zij werd omarmd door de kijker die haar online wist te vinden en nu wil zij hen bedanken. Vanaf het podium.

Foto: Rosalie van den Kerckhove