POLITIE VOOR IEDEREEN - VAN HET NEDERLANDS POLITIE ORKEST


do 7 maart 2024
Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen

20:15 - 22:15 uur (met pauze)

Bestellen


Het Nederlands Politieorkest brengt motto “Politie voor Iedereen” muzikaal tot leven in nieuwe theatershow

Het Nederlands Politieorkest (NPO) bestaat uit ruim 60 muzikanten werkzaam bij de nationale politie en zijn afkomstig uit bijna alle politieregio’s.

Mensen helpen, de kwetsbaren in de samenleving beschermen en de wet handhaven waar nodig; dat is wat politiemensen doen en wat ons drijft. Daarbij is iedereen voor ons gelijk; wij zijn een Politie voor Iedereen en dat is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Even normaal is het dat we een organisatie zijn met heel verschillende mensen met uiteenlopende talenten.
Met haar nieuwe show wil het Nederlands Politieorkest het thema Politie voor Iedereen muzikaal ten gehore brengen. Samen met collega’s met diverse achtergronden zullen zij dit ten gehore brengen. Van de muziek van ‘An American in Paris’ tot boerenrock en van Donna Summer tot Stef Bos. Laat u deze avond verrassen door het Nederlands Politieorkest en alle collega’s die op het podium staan.

Uiteraard zal de Politie Steelband deze avond ook aanwezig zijn. Zij zullen u voor aanvang en in pauze meenemen in Caribische sferen en klanken.

U kunt het Nederlands Politieorkest gratis bezoeken door een ticket te reserveren via de knop.

Website: https://politieorkest.nl/


Ook interessant voor u: