musical

Musical Josephine B.


do 20 februari 2025
Haventheater IJmuiden

19:30 uur (met pauze)

Bestellen


Ooit was zij ‘s werelds bekendste revuester: Josephine Baker. Wie kent niet haar dans in het pikante bananenrokje, waarmee zij eerst Broadway en daarna heel Parijs aan haar voeten kreeg. En wereldwijd doorbrak!

Josephine Baker werd de eerste zwarte superster. Maar zij wond niet alleen haar publiek om haar vingers. Zij versleet een sliert aanbidders en sloot zich als spionne in oorlogstijd ook nog eens aan bij het Franse verzet. Zij streed haar levenlang tegen rassendiscriminatie en verzorgde op haar Franse kasteel een groot aantal adoptiekinderen.

Kortom: Josephine Baker leed een kleurrijk leven en leverde daarin alle ingrediënten voor een spetterende, humoristische, ontroerende, verrassende revuemusical. Barstensvol swingende nummers, waaronder natuurlijk haar eigen evergreens. In de hoofdrol Channah Hewitt (TINA - De Tina Turner Musical & Les Misérables).

Beeld: Roy Beusker

U koopt kaarten volgens het systeem automatische plaatsing. Dit houdt in dat het systeem automatisch op het moment van aankoop de best beschikbare plaatsen voor u selecteert. Welke plaatsen dat zijn, ziet u nog niet op uw orderbevestiging. Uw kaarten worden uiterlijk een week voor aanvang van de voorstelling via de mail toegezonden. De aanvangstijd voor deze voorstelling is 19.30 uur.

Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.


Ook interessant voor u: