jeugd familie

Meneer Monster - Speelgoed 7+


wo 19 februari 2025
Haventheater IJmuiden

15:00 - 16:00 uur (geen pauze)

Bestellen


Nog steeds is Meneer Monster een van de leukste en origineelste jeugdtheatergroepen van het land. Van het strip-achtige beeldende actietheater vliegen de heerlijkste vonken er soms vanaf. Zoals bij De Gruffalo of De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen. Wij kijken dus uit naar het niet te missen theateravontuur dat werd gemaakt van het wereldberoemde speelgoedsprookje.

Welkom op de speelvloer van een 8-jarig kind! Autootjes, action man, groene soldaatjes, een glitter-regenboog-eenhoorn, een dino, een my little pony fantasy castle, drie tanks en één barbie in nood. Maar dan komt al het speelgoed tot leven! En een ufo maakt een ruige landing. Uit de smeulende resten stapt onze onverschrokken held Captain Spaceman, die een nieuwe wereld zoekt waar hij met zijn speelgoedvrienden kan wonen. Maar daar zit het andere speelgoed helemaal niet op te wachten…

Beeld: Paulina Matusiak en Eddy Wenting

U koopt kaarten volgens het systeem automatische plaatsing. Dit houdt in dat het systeem automatisch op het moment van aankoop de best beschikbare plaatsen voor u selecteert. Welke plaatsen dat zijn, ziet u nog niet op uw orderbevestiging. Uw kaarten worden uiterlijk een week voor aanvang van de voorstelling via de mail toegezonden.

Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.


Ook interessant voor u: