lokale makers musical

KOEL - KRUIMELTJE

dé familiemusical vanaf 6 jaar


za 11 juni 2022
Stadsschouwburg Velsen

19:30 uur

Bestellen

zo 12 juni 2022
Stadsschouwburg Velsen

16:00 uur

Bestellen


Kruimeltje de familiemusical wordt uitgevoerd door de nieuwe Musicalclub Bij Koel. Natuurlijk geeft Koel een eigen draai aan het prachtige verhaal.
Het welbekende Kruimeltje wordt in een nieuw jasje gestoken en speelt zich voor 1 keer af in ons eigen Velsen. We vertellen het verhaal van de jonge Kruimel, een optimistische jongen die rondzwerft rondom de havens van IJmuiden. Hij is op zoek naar familie, vrienden en liefde. Hij heeft het niet makkelijk maar dat lijkt hem niet te deren. Ondanks tegenslagen verliest hij nooit de moed en houdt hij altijd hoop. Samen met z’n vrienden van de straat, nieuwe vrienden uit het weeshuis en de openhartige winkelier Wilkes slaagt hij erin zijn dierbaren terug te vinden. De onbevangenheid en positiviteit van Kruimeltje zal alle harten in Velsen doen smelten.

Musicalclub bij Koel bestaat uit een cast van 34 enthousiaste kids en 17 volwassenen. Het jongste lid is nét 8 en de oudste is in de 70. De cast speelt onder regie van Brigitte Odett in een waanzinnig decor van Lesley Pols. De vrolijke muziek wordt gespeeld door een live orkest.
Het is de eerste keer dat Koel (bekend van De Grote Kerstshow) een grote musical op de planken zet. “Dit was een grote droom van ons en we gaan er een geweldige show van maken”.


Ook interessant voor u: