lokale makers

KOEL - DE GROTE KERSTSHOW 2021

Holland


vr 17 december 2021
Stadsschouwburg Velsen

20:15 uur

Bestellen

za 18 december 2021
Stadsschouwburg Velsen

16:00 uur

Bestellen

za 18 december 2021
Stadsschouwburg Velsen

20:15 uur

Bestellen

zo 19 december 2021
Stadsschouwburg Velsen

13:00 uur

Bestellen

zo 19 december 2021
Stadsschouwburg Velsen

16:00 uur

Bestellen


De Grote Kerstshow was eigenlijk al niet meer weg te denken uit Velsen. Een voorstelling van, voor, door en over Velsen. Het theatrale kerstspektakel ‘De Grote kerstshow’ trok de afgelopen 6 jaar zo’n 10.500 bezoekers en bood een podium aan in totaal bijna 800 Velsenaren.

Bekende Velsense solisten, jonge talenten, een koor vol bekende gezichten van alle leeftijden en professionele live muzikanten als muzikale basis van de show. Zangers, dansers, acteurs, dichters, instrumentalisten, vrijwilligers, kinderen, senioren.. alles samen op het toneel in één voorstelling. Dit alles binnen een theatraal kader rondom onze twee vaste thema’s: Kerst en Velsen.

Dit jaar presenteren wij u de grote Kerstshow in een wervelende eenakter. Het theatrale thema van 2021? HOLLAND! Heel Velsen verlangde er naar. Een echte Hollandse kerst! Een échte Hollandse kerst in Velsen. Meer dan ooit waren we ons bewust van ons geweldige kikkerlandje. We moesten er samen doorheen zien te komen.. Maar onze fijne familietradities konden niet doorgaan. Maar nu wel! In een typisch Velsens gezin komt de hele familie samen om samen de kerstdagen door te brengen. Van kerst-clichés tot de bekende familiaire ergernissen. Van foute kersttruien en foute cadeaus tot verzoening en het échte kerstgevoel. Kerst 2021 is de kerst waar iedereen over zal praten want wat hebben we veel gemist.

In de afgelopen jaren is De Grote Kerstshow van een ‘houtje touwtje’ concert gegroeid naar een professionele theaterproductie. De theatrale verhaallijn waarbinnen op humoristische wijze wordt teruggeblikt op het voorbije Velsense jaar kreeg steeds meer nadruk, waardoor inmiddels gesproken kan worden van een unieke Velsense oudejaarsconference.


Ook interessant voor u: